Cartea „Viața mă iubește”

Undeva la începutul acestui an am început cursul „Regăsirea puterii interioare” alături de Niculina Gheorghiță, iar dorința mea până la finalul cursului era să devin autorul cărții publicate Viața mă iubește. La mai patru de trei luni de la acel moment, undeva pe la jumătatea cursului, acest lucru s-a materializat în această creație minunată, născută din recunoștință pentru tot ce am învățat și am experimentat în ultimii ani de zile.

Cartea Viața mă iubește este despre puterea care se află în interiorul TĂU, despre pașii pe care i-am făcut pentru a înțelege că eu sunt singurul om de pe acest pământ care poate lua decizii pentru viața mea. Acești pași pot fi urmați de către oricine. Singurele lucruri de care avem nevoie este să fim în prezent, să fim în acceptare vis-a-vis de tot ceea ce suntem și gândim și să trecem la fapte.

Ca orice alt material, și această carte poate rămâne doar una dintre multele ce se află în biblioteca ta. Și totuși îți recomand să practici toate cele recomandate acolo pentru că doar așa vei înțelege, iar mai apoi vei știi că ești propriul tău salvator, că ești creatorul conștient al vieții tale.

Toată lumea vrea să creadă și să găsească informația că se poate și altfel, mai ales atunci când ceea ce știau nu a dat rezultate. Atunci când crezi în TINE, totul se poate, totul este la îndemână. Ce ne oprește să facem asta? Vastele credințe false pe care le avem, programele subconștiente despre cât de păcătoși suntem, despre cum noi nu merităm să ne bucurăm de o viață minunată pentru că am greșit în fața lui Dumnezeu.

PROFIL.png
VIața mă iubește

Din momentul în care am înțeles că Dumnezeu este doar iubire și că singurele păcate le putem face împotriva noastră, viața mea s-a schimbat radical. Am început să mă eliberez de frica de a experimenta lucruri noi. Uneori mai stângaci, iar alteori cu toate puterea. Iar materializarea aceste cărți este o certitudine a faptului că disciplina funcționează.

VIAȚA este un minunat dar pe care Creatorul ni l-a oferit pentru a învăța, a crește și a ne dezvolta ca entități. Unii percep viața ca pe un chin, ca pe un test, ca o lecție sau ca o joacă. Fiecare are dreptate, pentru că viața este exact așa cum o vezi. Eu am ales să o văd ca fiind ceva magic, am lăsat-o mereu să mă surprindă și să îmi aducă în cale tot ce am nevoie pentru a fi în armonie cu interiorul meu.

Așa este. Ani de zile am crezut că viața e ceva…nu știam exact ce – cu bune, cu rele, cu munți sau dealuri. Eram la voia întâmplării, la voia unei forțe exterioare mie – de care mă temeam. În ultimii ani de când stau aproape zilnic cu oameni despre viață am înțeles că frica de necunoscut și de Dumnezeu sunt două subiecte mari care ne țin departe de pe drumul evoluției. Mai mult, lipsa de cunoaștere nu face decât să agraveze. Într-adevăr, acum, cu atât de multă informație peste tot, suferința este o alegere.

Eu am ales să mă eliberez de suferință.  Trupească și sufletească. Acum mulți ani am fost diagnosticat cu o boală care m-a adus să fiu dependent de tratament medicamentos (hipertensiune arterială) și am început să vorbesc cu mine și cu Dumnezeu. Mi-am dorit să se inventeze un tratament, o procedură medicală pentru a mă vindeca. La mai puțin de 1 an de zile, am auzit pentru prima oară conceptul de „iubire de sine.” Au trecut doi ani de când eu nu mai sunt dependent de pastile. Am înțeles că am nevoie să mă iubesc pe mine, să mă apreciez, să mă respect ș astfel voi fi vindecat. Și exact așa mă simt.

Vă invit alături de mine să descoperim împreună starea viața mă iubește. O stare ce poate fi atinsă de oricine, oricum, oricând. TU ai trăit această stare de multe ori până acum, iar eu te invit să învățăm să o trăim în fiecare moment, conștient. Te invit în această călătorie alături de mine, iar atunci când vei închide cartea vei constata că a trecut foarte puțin timp de când ai deschis-o. În starea viața mă iubește timpul este doar metaforic.

În paginile cărții am abordat pe rând toți pașii care m-au adus pe mine la concluzia sinceră că viața mă iubește. Începând de la cuvintele blocante ce ne sabotează cu acordul nostru de fiecare dată, mergând la acceptarea de care este nevoie să dăm dovadă pentru a putea face schimbări reale în viața noastră și ajungând la modalități concrete prin care putem să ne schimbăm viața și să ajungem să o trăim minunat, în mod conștient. Totul este o alegere, dragi prieteni. Eu am ales să văd totul în acest mod.

17240110_1938396196393267_7589573729201598128_o.jpg

Cartea este o formă de a spune MULȚUMESC, Omului Niculina Gheorghiță – cea care prin ceea ce este și m-a învățat, m-a făcut să mă descopăr și să fiu cine sunt astăzi. Atunci când mi-am dorit cu adevărat ceva, Universul, Dumnezeu și Sinele meu Divin au făcut întocmai pentru a mă bucura de tot. Unul dintre acele lucruri era să o cunosc pe Niculina Gheorghiță și așa a fost. Apoi mi-am dorit să-mi scrie ea prefața cărții – fiind parte din disciplina pe care eu o practicam pentru crearea materialului – și așa a fost.

În această carte, Răzvan a surprins într-un mod foarte accesibil și util tuturor, pașii concreți care sunt de realizat pentru a vă trăi o viață împlinită, fericită și creativă. Prin întrebarea Viața te iubește, tu te iubești?, Răzvan ne ajută să intrăm într-o introspecție, ca „într-o ședință cu noi” și să ne analizăm gândurile prin care facem alegerile, cu ajutorul cărora manifestăm anumite comportamente, trăim diverse experiențe și experimentăm anumite emoții. În cartea lui Răzvan continuăm călătoria descoperind credințele false comune pe care le avem cei din cultura românească, descoperim cuvintele prin care ne blocăm creația și învățăm cum să ieșim din ele. (Niculina Gheorghiță)

Vă doresc lectură plăcută și mult succes în a vă crea conștient o viață minunată în care zilnic să afirmați cu tărie și convingere: Viața mă iubește!

Cartea poate fi găsită la Editura Adevăr Divin, are 160 de pagini ușor de citit iar dacă vrei să o ai la tine acasă foarte repede și la un preț special îți recomand să intri aici pentru a o achiziționa foarte ușor: http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=10954