Mesaje pentru 9 august 2017 – Lasă-ți Lumina să strălucească

            „A sosit momentul să faci o mișcare, o mutare, o schimbare în viața ta. Nu te teme. Nu ai de ce. Sunt mereu alături de tine și te ghidez într-acolo unde îți este locul” – o șoaptă din partea Sinelui Divin întru folosul tuturor celor care acum au nevoie, mai mult ca niciodată, să audă faptul că nu sunt singuri, că ei pot dacă vor, că în ei este Dumnezeu și că prin și întru Dumnezeu totul este posibil. Crede. Ai încredere și aventurează-te în acest drum al ascultării interioare. De ce te temi? De necunoscut? Adică de TINE. Reamintește-ți ceea ce dintotdeauna știi: busola ta ta interioară este întotdeauna pregătită să te ghideze acolo unde vrei și este pentru binele tău superior să ajungi.

            Acceptă schimbarea în viața ta. Dă, din nou, voie vechiului să plece, pentru ca noul să intre. Vizualizează o camera întunecată cu o fereastră ce nu poate lăsa lumina să treacă din cauza draperiilor groase. Apropie-te. Ai încredere. Dă la o parte draperia. Lumina nu-ți face rău. Mergi mai departe. Deschide fereastră. Lasă aerul rece, răcoritor, curat, vindecător să intre și să te cuprindă. E noul pe care-l aștepți în viața ta. Tu ai făcut partea ta de treabă, iar Universul pe a lui. Ce frumoasă e colaborarea în cinstea vieții.

            Pune pasiune, ghidează-te întru pasiune și realizare. Tot ceea ce te alimentează în interior este menit să vină în viața ta. Atrage-l prin credință fără niciun gram de îndoială. A sosit momentul pentru un nou început. Tot ce e nevoie să faci, e să tragi perdelele (să alungi vălul iluziei de pe ochii tăi), să te bucuri de lumină și de aerul curat. Totul este în interiorul tău. Și e pregătit pentru aventură. Pentru a te ghida, pentru a te vindeca, a te împuternici și a-ți reda libertatea. Normele sociale te-au închis, Sinele te va deschide și vei acționa întotdeauna așa cum e mai bine pentru tine și evident pentru toată creația Divină. Așa să fie!

            Oferă celor din jur din experiența ta. Nu fii salvator, ci învățător. Ce frumoasă diferență. Unul închide și se închide, iar altul deschide și se deschide. Dăruind vei dobândi și tot prin dăruință (din ceea ce ai și ulterior ceea ce ești) e unica modalitate de a te îmbogăți, fără a-ți fi vreodată teamă că vei putea sărăci. Magnific! Magia există, e în gândul, cuvântul și acțiunea fiecăruia dintre noi. Mi-a atras frumos atenția o vorbă: „toți vor soluții magice pentru problemele lor, însă nimeni nu crede în magie.” Poate magia care este Viața, magia Universală. Deschide iar geamul, lasă totul să vină la tine, așa cum e mai bine.

            Privește întotdeauna lucrurile din toate perspectivele posibile. Vei vedea amănunte care poate cândva ți-au scăpat sau care acum îți pot schimba viața. Și totul pleacă de la o alegere, aceea de a lăsa lumina să intre în „cameră.”

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!