Mesaje pentru 3 august 2017 – Fiți observatorul vieții voastre

Ziua de joi, 3 august, poate una foarte prosperă pentru toți aceia care au nevoie de această prosperitate. Întotdeauna, prosperitatea nu se referă doar la partea materială, ci putem avea o mulțime de idei noi, creative sau putem găsi soluțiile pe care le căutăm la provocările pe care le experimentăm. Lucrul interesant pe care avem nevoie să-l face este să fim deschiși spre nou, spre ajutor venit din surse nebănuite. Cu cât mai deschis ești în fața Universului și a Divinității și cu cât mai mult lași EGO-ul mai deoparte, cu atât mai multe ajutoare primești.E momentul să ne relaxăm puțin și să nu fim încordați, să nu continuăm să ne izbim cu capul în pereți, crezând că se vor transforma în uși. Atunci când o ușă se închide, o alta se deschide și e nevoie doar să avem încredere și să întoarcem capul pentru a cerceta. Deci, bucurați-vă de prosperitate, afirmați prosperitatea și fiți recunoscători pentru prezența ei în viața voastră.

            Lăsați gândurile să plece și să vină, iar voi fiți doar niște fini observatori. Evitați să le mai oferiți energia voastră vitală. Dați-vă cu un pas în spate, inclusiv din emoție și lăsați Universul să lucreze. Văd această „încercare” ca o modalitate prin noi ne „băgăm nasul unde nu ne fierbe oala.” Universul nu are nevoie de indicațiile noastre, ci de intenția noastră susținută de credință și emoție. Așadar, învățați să spuneți STOP și afirmați că oferiți sau lăsați în mâna Sinelui și a Universului situația pe care o traversați, având credința că veți primi soluția sau informațiile de care aveți nevoie. După acest moment, continuați-vă viața, nu stați doar acolo focusați (în special pe partea distructivă – plină de neîncredere, nedumerire, oare o fi, oare n-o fi) deoarece puteți amâna venirea răspunsului, întrucât transmiteți în Univers semnale contradictorii. Meditați la asta!

            Din nou revine mesajul de ieri care ne vorbește despre a fi blânzi cu noi. Nu doar cu noi ca persoane, ci inclusiv cu mintea noastră. Ea este obișnuită să ruleze gândurile noastre, iar pentru a face o schimbare este nevoie de timp. În tot acest timp e bine să fim blânzi cu noi, nu să ne criticăm, să ne judecăm sau să fim nemulțumiți. Ziua de 3 august este o zi de eliberare pentru a putea atrage. Altfel spus, este nevoie să lași vechiul să plece, astfel încât noul să-și facă apariția.

            Poate părea un lucru complicat de făcut, din cauza faptului că ne este teamă de nou sau de necunoscut, însă rețineți: viața începe acolo unde zona de confort se încheie. Fiți grațioși, vorbiți, gândiți și acționați cu blândețe și înțelegere vis-a-vis de toată lumea sau mai bine spus: fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume. Pentru a te putea manifesta cu înțelegere este esențial să fii observator – să conștientizezi că fiecare om face exact ceea ce dorește și că nu putem schimba sub nicio formă ceva în cineva, dacă acela nu vrea. Meditați și la asta.

            Păstrați-vă atenția, concentrarea pe ceea ce vă doriți. Sunteți în siguranță și nu are sens să vă umpleți viața de gânduri distructive. Gândiți matur, fiți generoși cu voi și trăiți viața zâmbind. Este cea mai bună formă de a crea. Sunteți mai complecși decât credeți, în interiorul vostru există o resursă mai mare decât vă imaginați, doar că nu vă focusați pe asta. În schimb, poate o faceți pe lucruri materiale, pe lucruri exterior, crezând că asta va schimba ceva. Vom constata, mai devreme sau mai târziu, că materialul este un instrument pe care noi îl mânuim, nu invers.

            Acordați-vă timp întru autovindecare și ori de câte ori aveți timp, trimiteți un gând luminos însoțit de o binecuvântare către întreaga planetă. Toți avem nevoie de vindecare emoțională. Și totul pleacă de la vindecarea în plan mental. Urmați ideea, cursul acestor mesaje și veți deduce simplii pași, însă esențiali care vă ajută să vindecați. Interesant este faptul că atunci când te vindeci pe tine, se vindecă toți cei din jurul tău. Motivul este unul simplu: atragem ceea ce suntem, iar exteriorul este oglinda interiorului. Așa să fie!

            Atunci când ești vindecat, când ești observator, când știi bine (prin conștientizare) ce se află în interiorul tău, trăiești o viață plină de sens. Am plecat de la ideea de prosperitate (săptămâna și luna august vorbesc despre asta) și iată acum, la finalul mesajelor, primim informația că suntem înconjurați de prosperitate. Avem nevoie să o conștientizăm, să ne deschidem spre ea. Noi stăpânim materia. Fiți mai siguri pe voi – iar asta se naște din conectare, comuniune cu Sinele Divin. Rezultatele muncii voastre (cu voi și nu numai) se vor vedea. Felicitări! Rețineți că pentru a putea ajunge la acest stadiu a fost nevoie de un lucru esențial să fiți observatorul vieții voastre.  


Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!