Afirmatii pozitive pentru fiecare seara – Exercitiu EFT de iertare si recunostinta

EFT (Tehnica de Eliberare Emoțională) este un instrument magnific prin care activăm, prin atingerea capetelor de meridian energetic, potențialul infinit al corpului, sistemul nervos parasimaptic și prin acesta – autovindecarea la nivel emoțional, fizic și mental.

Acest exercițiu simplu ne ajută să încheiem ziua cu ajutorul unor afirmații de frecvență înaltă și cu ajutorul intenției. De asemenea, lucrăm pe recunoștință și iertare. Prin tapare, se activează sistemul nervos parasimpatic, intrăm într-o stare de relaxare și nonrezistență astfel încât corpul să se poată autovindeca și să elimine blocajele mentale și emoționale.

Acest exercițiu este util pentru a pune ordine în gânduri și pentru a manifesta recunoștință și iertare pentru evenimentele și oamenii pe care i-am întâlnit peste zi. Ca orice altă metodă, vă recomand să o folosiți zilnic, măcar 29 de zile. După ce veți vedea minunatele rezultate, sunt convins că va deveni un ritual prin care încheiați magnific o zi. Așa să fie! 

Pentru a urmări tot exercițiul este suficient să dați click pe video de mai jos sau click aici – Vizionare plăcută și spor întru zile magnifice!

Advertisements