Mesaje pentru 2 august 2017 – Fii blând cu tine!

 

Ziua de 2 august este una foarte interesantă deoarece este o trimitere spre conectarea cu pământul, cu natura și regăsirea naturii Divine. Pentru cei foarte ocupați, mesajul este unul foarte limpede: a sosit momentul să iei o scurtă pauză și să te relaxezi.

          Aveți îngăduință față de voi. Dacă dintre voi sunt persoane care în ultima vreme au lenevit mai mult, au simțit că nu au suficient de multă energie și au preferat să se odihnească, mesajul este acela că nu e nevoie să vă certați pe voi, să vă forțați să faceți ceva ce nu doriți. Dacă al vostru corp are nevoie de mai multă odihnă, acceptați cu blândețe acest lucru. Excesele strică, așadar prețuiți-vă pe voi pentru că doar așa puteți da randament maxim de fiecare dată.

          Dacă ați venit după o perioadă de odihnă și vă simțiți plini de energie și dornici de muncă, magnific. Este o perioadă mai mult decât prielnică pentru voi pentru a ocupa poziții de conducere și nu uitați: cea mai importantă poziție pe care e indicat să o aveți este cea în fruntea vieții dumneavoastră. Analizați destul de mult în ultime vreme și asta este bine câtă vreme nu devine o obsesie care să vă îngrădească dezvoltarea. Fiți deschiși față de nou, așa cum vă spuneam și ieri.

          Oamenii vor veni înspre voi plini de bucurie, cu inima deschisă, așa că nu fiți în defensivă. Primiți în viața voastră oamenii de care aveți nevoie și practic sunt oamenii pe care mai demult i-ați cerut întru ajutor. A sosit momentul să vă organizați puțin. Aveți multe idei, multe gânduri și vă scurg de energii pentru că nu sunteți în prezent – conectați 100% la ce faceți în acest moment. Așa că, faceți puțină ordine și nu mai duceți în spate grijile întregii planete. Eliberați-vă. Tocmai: fiți în contact cu corpul vostru care vă transmite foarte clar când deja e prea mult.

          Lucrurile evoluează și dacă aveți impresia că treceți printr-o perioadă mai grea, sărăcăcioasă (inclusiv material), întoarceți-vă la Divinul din voi. O afirmație benefică este: Eu sunt dintotdeauna conectat la Sinele meu Divin. Atunci când spui această afirmație, înțelegi faptul că Sinele îți va aduce în calea ta toate lucrurile de care ai nevoie. Este nevoie doar să fii prezent și cu siguranță vei știi și ce să faci. Anumite momente apar în viața noastră să ne învețe cât suntem de puternici și cât de bine ne putem descurca și singuri. Mulți trăiesc în relații de dependență (toxice) și au mare nevoie să înțeleagă faptul că pot fi independente fără niciun fel de greutate. Totul evoluează de la o clipă la alta, inclusiv voi.

          Cum spuneam, pentru a vă găsi pe voi, pentru a vă încărca este nevoie să mergeți în natură. Observați ciclurile din natură sau meditați la ele. Acceptați ideea de renaștere – și voi puteți renaște, oricât de greu vă pare. Lăsați natura să vă vindece cu tot ce are ea mai bun de oferit.

          Acest mesaj mai poate fi înțeles și în următorul mod: acordă-ți încredere, acordă-ți timp și muncește cu tine pentru a-ți schimba viața. Dacă treci prin momente mai puțin plăcute, e bine să înțelegi că tu ești singurul care concret poate face acest lucru. Nu este un lucru greu sau ușor, ci este un lucru care are nevoie ca tu să te implici, să vrei să faci asta. Natura te poate ajuta să te limpezești. Caut-o și caută-te!

 

          Ultimul mesaj pentru 2 august ne vorbește despre înțelepciune și se resimte ca o concluzie. Toate lucrurile prin care trecem, pe care le aducem în realitatea noastră și le experimentăm au menirea de a ne înțelepți. Așa că, natura poate fi un bun profesor, oamenii pe care-i admirați vă pot ajuta prin exemplul lor. Tot ce e nevoie să faceți este să vă ascultați intuiția. Să stați față în față cu voi și să vă eliberați de măști sau de minciună împotriva voastră. Priviți-vă în ochi și vedeți exact unde vă aflați. De acolo puteți alege orice altă linie de destin. Fiți siguri pe voi. Puneți pasiune și trăiți viața cu iubire. Sunteți în siguranță!

Să vă fie de folos!

Așa este și așa să fie!

Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!


Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

Cartea VIAȚA MĂ IUBEȘTE poate fi cumpărată de la Editura Adevăr Divin la un preț special cu livrare în toată țara și în străinătate. Pentru comandă CLICK AICI

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!