Mesaje pentru 1 august 2017 – Un nou drum, un nou început

Începem o nouă lună și ca de fiecare dată vă invit să vă setați noi intenții. Care sunt lucrurile pe care doriți să le faceți sau să le manifestați în ultima lună de vară? Este benefic chiar să luați o foaie de hârtie și să vă trasați câteva directive pe luna care se așterne în fața noastră începând din 1 august.

          Prima zi a lunii este una magnifică în care suntem puși să medităm și nu doar să medităm, ci să ajungem la anumite răspunsuri, mai ales cu privire la ce ne dorim să facem de acum încolo. Unii dintre voi în ultima vreme v-ați pus fel și fel de întrebări, ați ținut lucrurile în așteptare, le-ați pus în balanță, iar prima zi a lunii vă spune să treceți la treabă.

          Să aveți încredere în voi și să aveți curajul să vă avântați în necunoscut. Nimic rău nu vi se poate întâmpla dacă urmați ghidarea interioară. Iar voi deja ați primit în diverse forme toate răspunsurile de care aveați nevoie însă v-a fost teamă, nu ați avut suficient de mult curaj pentru a pune lucrurile în mișcare. 1 august este acel moment în care să spuneți START!

          În ultimul timp, unii dintre voi sunt foarte sensibili și au o comunicare mai subtilă cu interiorul lor (primiți fel și fel de mesaje sub formă de gând, vis sau alte forme de comunicare) și vă întrebați dacă această ghidare este de încredere. Răspunsul pe care-l primiți este că DA, această ghidare este autentică și este menită să vă facă să evoluați. Ascultați-vă intuiția, ghidarea interioară.

          Implicați-vă activ. Este bine să știți că în prima zi a lunii, la fel ca la Luna Nouă plantați niște semințe în Univers prin intențiile pe care vi le setați. Ei bine, ca aceste intenții să crească, să devină ceva solid și mai apoi să se manifeste în realitatea voastră, este indicat să acordați atenție acestor idei, deci să vă implicați activ. Puteți primi o mulțime de vești, puteți să vă simțiți încântați de acest nou început. E foarte bine, este minunat însă continuați să vă implicați activ. Munciți, iar munca voastră va da rezultate.

          Atunci când faci ceea ce îți place, totul se așază pentru tine întru bucurie. Așadar, comunică, lasă ideile să vină la tine, deschide-te spre nou și nu îți fie teamă. Totuși, rămâi cu picioarele pe pământ. Emoțiile pot fi puternice în prima zi a lunii – unii se vor simți ușor constrânși, iar mesajul este să vă relaxați. Iar pentru cei care sunt în fața unui nou început – bucurați-vă și atât. Nu vă mai faceți o mie de gânduri extra care nu vă sunt deloc de folos! Căutați în jurul vostru oameni de încredere cu care să vă puteți împărtăși viziunile – oameni care să rezoneze, care să nu fie salvatori sau victime, ci persoane echilibrate și în același timp obiective.

          Pentru unii dintre voi acesta este un mesaj că este nevoie să cereți o a doua și a treia opinie chiar cu privire la partea materială – în speță financiară. Nu vă fie frică să cereți ajutor prietenilor dacă simțiți că nu mai puteți. Faceți ceea ce vă place și în același timp, nu vă lăsați influențat de părerile celor care nu au cunoștințe în domeniu și, mai mult de atât, dacă voi încă mai aveți dubii cu privire la un proiect, relație, orice este nou în viața voastră, evitați să deschideți subiectul de față cu alți oameni, deoarece puteți fi foarte ușor influențați.

          Unele din situațiile în care vă aflați sunt niște iluzii și a sosit momentul să mergeți mai departe. A sosit momentul să luați o decizie și eventual chiar să schimbați drumul pe care mergeți. Este posibil ca în ultima vreme să vă fi mințit pe voi, să vă fi amăgit sau să fi ales să trăiți cu ideea că poate lucrurile se vor schimba. Dacă nu este așa, treziți-vă la realitate și faceți o schimbare. Nu va fi ușor, noul drum pe care alegeți să mergeți (și pe care îl intuiați, deoarece Sinele v-a tot comunicat) este unul lung, unul în care vă veți regăsi pe voi, veți sta față în față cu propriile temeri și cu propriul EGO. Însă este o călătorie autentică. Tocmai de aceea merită să fie făcută. Lăsați emoțiile la o parte, lăsați lacrimile și victimizarea și acționați. Este în favoarea tuturor. Din nou, ascultați ghidarea interioară, ascultați-vă Sinele și veți avea doar de câștigat.

          Oricât de dureros pare ceva, va trece. Mai mult de atât, dacă și învățați lecția acelui moment, vă veți înțelepți, iar durerea va fi înlocuită de recunoștință. Aveți încredere și lăsați-vă ghidat de Sinele vostru Divin care este Dumnezeu.

          Fiți concentrați. Nu vă lasați duși de val, așa cum vă spuneam – trăiți cu picioarele pe pământ. Este nevoie de asta, mai ales dacă lucrați cu bani sau treceți prin momente în care banii au nevoie de atenția dumneavoastră. Concentrați-vă mai mult și nu vă aglomerați cu mai multe sarcini decât puteți face. Fiți practici!

Să vă fie de folos!

Așa este și așa să fie!

Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!


Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

Cartea VIAȚA MĂ IUBEȘTE poate fi cumpărată de la Editura Adevăr Divin la un preț special cu livrare în toată țara și în străinătate. Pentru comandă CLICK AICI

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!