Entuziasmul

Fie că începi o nouă zi sau un nou proiect există un lucru comun celor două: entuziasmul, starea interioară de la care pornești. Când știi că ai totul și că poți totul ești de neoprit. Când ești conectat la tine, totul vine de la Sine și se manifestă foarte ușor. Tot ce e nevoie este să ai încredere și să crezi.
Manifestă recunoștință și nu îți focusa atenția pe ce ai pierdut, pe ce a plecat din viața ta sau ce nu a ieșit exact așa cum doreai. Revizuiește și conștientizează că mai ai atât de multe de făcut și ai atât de multe oportunități sau resurse. Ești nelimitat atunci când accepți acest lucru. Atunci când crezi în tine, vine și succesul.
Deschide-ți inima spre a primi iubire. Eliberează-te de frică. Nimeni și nimic nu te poate răni atât timp cât tu ești conectat cu tine. Suntem extrem de vulnerabili când nu suntem în prezent și lăsăm mintea să zboare la vremuri de mult apuse. Revin-o aici și acum. Oferă-ți pace. Oferă pace. Pacea se naște atunci când între minte și inimă nu există niciun conflict. Dacă îl simți, află care este adevăratul răspuns.
Nu îți fie teamă să îl accepți. Relația cu tine este cea mai interesantă și e atât de păcat să te minți pe tine. Fii recunoscător și eliberează-te de măști. De ce te grăbești să iei decizii. Înainte de a alege să mergi pe un drum sau altul fii convins că ai stat de vorbă cu tine, ai meditat, ai contemplat, te-ai rugat. Practic, că ai intrat în contact cu tine. Fii un exemplu pentru cei din jur sau caută în exterior un om despre care să știi că a reușit.
Vei vedea că în spatele „succesului” este multă determinare, disciplină și mai ales sinceritate-integritate. Ai tot ce ai nevoie acum și aici pentru a reuși. Găsește-te pe tine și FII! E timpul să experimentezi și să ajungi la propriul tău adevăr.

 

Advertisements