ÎNCREDEREA ÎN SINE – ușa spre o nouă viață

Lucrez cu afirmații, gândire constructivă, auto-observare de doi ani de zile, timp în care am reușit să schimb foarte multe credințe false despre mine, viața mea și lumea din jurul meu. Am ajuns la concluzia că atunci când ai încredere în tine poți practic să faci orice. Între încrederea în propria persoană și iubirea de sine există o relație foarte strânsă, iar din punctul meu de vedere de la iubire decurge restul. Am întâlnit și oameni care nu se iubeau pe ei, însă fiind foarte perfecționiști, mentaliști reușeau să creeze (mai ales profesional foarte multe lucruri – având încredere în ei, în ceea ce făceau).

realizat de Răzvan DANC, după învățăturile Niculinei Gheorghiță

Acum două luni am postat zilnic, timp de 29 de zile, afirmații. Un domn mi-a spus că poate ar fi interesant să lucrăm o afirmație o lună. Atunci deja ideea era formată, eu asta voiam, însă astăzi am simțit nevoia să încep un program legat de o afirmație. Inițial m-am gândit la iubirea de sine, însă eu deja am început să lucrez cu încrederea în propria persoană (prima afirmație cu care de altfel am lucrat acum doi ani).

Așadar, zilnic vă invit să scrieți pe o agendă de 21 de ori afirmația: EU SUNT DINTOTDEAUNA ÎNCREDERE ÎN MINE. Vă recomand să vă oferiți timp zilnic pentru propria minte, implicit pentru propria viață, așa cum o faceți pentru familie și pentru câmpul profesional.

img_0863
Încrederea în MINE = Încrederea în SINELE DIVIN

Vă invit să faceți o listă cu lucrurile pe care le-ați realiza dacă aveți avea încredere (ce ați spune cui, unde ați merge, ce ați începe, cum ar arăta practic viața voastră). Puneți acea foaie în sertar și nu reveniți la ea decât după o lună. 

Acest „program” durează 29 de zile – timp suficient pentru ca un neuron să crească. În 29 de zile creăm o rețea neuronală care conține informația: EU SUNT DINTOTDEAUNA ÎNCREDERE ÎN MINE. 

Eu sunt – are rolul de a vă conecta la acea parte Divină din fiecare dintre voi care conține practic toate calitățile. Dumnezeu este omniprezent, omnipotent, omniscient, iar noi prin contact cu Sinele nostru Divin putem la fel.

Dintotdeauna tu ești o ființă eternă, Sinele tău este etern, iar când spui dintotdeauna practic nu mai există trecut sau viitor. Tu dintotdeauna și pentru totdeauna (și în trecut și în viitor) ești ceea ce vrei, practic ai putere maximă. Ce îți lipsește este conectarea cu acea parte din tine care ESTE AȘA.

Încredere în mineasta practic ne dorim să fim. Acum nu suntem, avem frici, temeri, anxietăți, fel și fel de blocaje care ne lasă să credem despre noi că nu putem, nu suntem în stare, suntem prea mici etc. 

29 de zile sunt suficiente pentru a crea o rețea neuronală, în 4 luni ea se consolidează, iar în 6 luni devine o stare de A FI. Așadar, dacă toată viața ați fost persoane neîncrezătoare, în primele 29 de zile punem temelia. După 29 de zile este suficient să scrieți de 7 ori poate afirmația – funcție de puterea de concentrare.

ATENȚIE: este nevoie ca toate cele 21 de repetări să fie legate (nu 5 acum, restul diseară), iar cât timp le scrieți să fiți doar acolo – nu cu gândul în altă parte. De aceea poate e indicat să faceți asta seara sau când sunteți doar voi cu voi. Este nevoie ca zilnic să scrieți asta în primele 29 de zile, iar în restul timpului decât să lăsați mintea să fugă în alte părți,mai bine repetați cuvintele magice: EU SUNT DINTOTDEAUNA ÎNCREDERE ÎN MINE!

Vă doresc mult succes. Eu sunt lângă voi, scriu și eu pentru a-mi consolida rețeaua creată acum 2 ani și pe care am întreținut-o. După cele 29 de zile trecem la altă stare. Însă până atunci, să rămânem în aici și acum!

Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin

Advertisements

11 thoughts on “ÎNCREDEREA ÎN SINE – ușa spre o nouă viață

 1. Deci dupa 6 luni devine o stare…deci practic odata creata reteaua neuronala..mai are rost sa o mai spunem aceeași afirmatie?..oricum..toate aceste informații sunt preluate de la doamna Niculina Gheorghita.

  Like

  1. Nu spune nimeni ca informațiile nu sunt luate de la Niculina, de aceea și afirmația este mots-a-mots. Dacă îmi urmăriți articolele toate sunt născute dintr-o schimbare la temelia căreia se afla învățătura Niculinei (separat de faptul ca fac cursul de Regăsire a puterii interioare).
   Da, puteți spune afirmația, de 7 ori, 3 ori in funcție de puterea de concentrare. Succes in a trai o viața minunata, dincolo de ego 😉

   Like

  2. Niculina sunt convins ca este fericita ca informația merge mai departe, tocmai de asta a și scris aceste cărți, ca toți sa se poată bucura de cunoaștere si sa facă o schimbare in viața lui. Practic asta este ceea ce cu adevărat contează. Iar când dai mai departe, se face Rai. Niculina stie ca eu dau cu drag mai departe, spre folosul tuturor. Niculina nu este o persoana egoista care sa spună: doar eu am voie sa vorbesc despre asta, restul nu. Gânduri bune!

   Like

 2. Multumesc!!!sunteti oameni minunati care ne ajutati sa depaasim momente mai putin bune din viata noastra.eu lucrez cu afjrmatiile doamnei Niculina si va spun sincer ca functioneaza.doamne ajuta.o zi minunata vadoresc.

  Like

 3. „Am întâlnit și oameni care nu se iubeau pe ei, însă fiind foarte perfecționiști, mentaliști reușeau să creeze (mai ales profesional foarte multe lucruri – având încredere în ei, în ceea ce făceau”.
  Din punctul meu de vedere Iubirea de sine = Credinta , incredere in divinul din tine. Cei care nu se iubesc ,dar totusi au realizari ,sunt oameni chinuiti , consuma multa energie pentru a crea .Creatia Sinelui divin , care pleaca din constiinta (din iubire si forta creatoare a divinului ) ,este diferita de creatia egoului care pretinde sa fii cel mai bun ,sa fii competitiv .Creatia Sinelui divin reprezinta o curgere continua a energiei cosmice (dai si primesti ), in nici un caz consum .Rationalul se opune curgerii energiei , de aceea oamenii care sunt centrati pe rational consuma atat de multa energie pentru a realiza lucruri marete.

  Like

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s