Mesaje de la Îngeri pentru 27 ianuarie 2017

Afirmația zilei de vineri este una cu adevărat măreață, la care este indicat să medităm pentru a înțelege deplin încărcătura ei, valoarea ei și responsabilitatea noastră: „SUNT UNA CU FIECARE LOCUITOR AL PLANETEI – Sunt în linia întâi a trezirii unei noi conștiințe pentru întreaga planetă. Sunt gata să-mi lărgesc orizontul gândirii.” Așa să fie. Toți suntem interconectați, așa că, să gândim măreț despre fiecare om care apare în realitatea noastră și să trimitem gânduri pline de lumină peste tot în lume. De la noi începe schimbarea. Nu fugiți de schimbare, ci îmbrățișați-o ca șansă de a crește și de a crea o viață cu adevărat minunată.

            Suntem de natură Divină, ne comportăm oare ca atare? Din cauza EGO-ului cel mai probabil NU, însă asta nu înseamnă că e bine să lăsăm totul baltă și să abandonăm lucrul cu noi. Nu, nu, nu. Din contră. Atunci când înțelegem ce ființe mărețe suntem devenim responsabili, mai ales dacă înțelegem că ceea ce gândim și spunem afectează mediul din jur, însă în primul rând pe noi. Pentru 27 ianuarie fiți mai calmi, renuntați la impulsivitate și la celebra: EU AM DREPTATE. Fiecare are dreptatea lui, pentru că fiecare are propria existență, propria trăire, unică. Respectați asta.

            Exprimați totuși ceea ce simțiți și nu reprimați. Însă fiți atenți, prezenți. Nu folosiți cuvinte dure, ci mai degrabă explicați de mai multe ori. E ușor să arunci cu piatra și apoi să te superi, însă nu e de folos. Nu te ajută pe termen lung. Fii deschis cu tine pentru a înțelege ce te blochează, unde mai ai de lucru. Te cunoști oare suficient de bine?

            Fii blând cu tine, oferă-ți timp, iubire și atenție. Nu ești la normă și nici contra-cronometru decât dacă tu ai îngăduit asta. Niciodată nu e prea târziu să spui STOP și să decizi să o iei pe altă cale. Așa să fie! Și uite așa se naște și abundența. Din „curajul” de a spune stop și de a o lua de la capăt. Se poate și meriți asta. Nu uita că VIAȚA TE IUBEȘTE!

Advertisements

One thought on “Mesaje de la Îngeri pentru 27 ianuarie 2017

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s