Mesaje de la Îngeri pentru 19 ianuarie 2017

Afirmația zilei de joi este una minunată și o recomand tuturor, indiferent de ce lucruri sunt de vindecat, de orgolii sau alte astfel de aspecte: „ÎMI BINECUVÂNTEZ FAMILIA CU IUBIRE – Dacă doresc IUBIRE și acceptare din partea familiei mele, e nevoie să am IUBIRE și acceptare pentru ea.” Lucrăm așadar cu energii vindecătoare, prin trimitere de iubire și binecuvântări pentru cei dragi. Haideți, să trimitem împreună iubire și acceptare întregii planete, căci suntem o mare familie. Un singur gând nu mută munții, însă forța echipei este uriașă: INSPIRAȚI ADÂNC – EXPIRAȚI PROFUND: TRIMIT IUBIRE, ACCEPTARE, PACEA ȘI LUMINA LUI DUMNEZEU FAMILIEI MELE, APROPIAȚILOR MEI ȘI ÎNTREGII PLANETE – CASA MEA DE SUFLET. TRIMIT LUMINĂ ÎN TOATE ZONELE UNDE E NEVOIE DE EA, IAR ACOLO UNDE E RESPINSĂ PRIN LIBER ARBITRU, TE ROG DOAMNE, TRIMITE-O ÎNTR-ACOLO, LA OAMENII CARE AU CEA MAI MARE NEVOIE DE EA ACUM. AȘA SĂ FIE!

            Să ne eliberăm de judecăți cu privire la cei apropiați nouă, este mesajul Îngerilor pentru 19 ianuarie. Să eliberăm orice resentiment, deoarece toate aceste emoții, gânduri nu ne ajută să ne dezvoltăm, ci din contră…regresăm. Să învățăm mai multe despre puterea iertării, despre recunoștință și iubire.

            Nu le știm pe toate, iar dacă nu știm cum să facem un anumit lucru, să căutăm…nu lăsați ignoranța să pună stăpânire pe mintea voastră. Ușile cunoașterii sunt deschise pentru oricine, însă câți sunt cei care cu adevărat pășesc pe ele? Să fim noi primii. De fiecare dată când nu știu ceva deschid o carte, întreb pe cineva. Avem nevoie de această bază teoretică pentru a știi de unde pornim. Aplicarea teoriei va face diferența între a avea biblioteci pline sau o viață minunată.

            Mesajele de astăzi sunt clare, scurte pentru că aparent mulți dintre noi au mai lucrat la armonizarea cu familia, iar astăzi primim doar niște mici noi ponturi. Dacă doriți iubire, oferiți iubire. Fiți voi cei care inițiază acest proces. Nu uitați că VIAȚA VĂ IUBEȘTE!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Pentru a urmări mesajele de la Îngeri pentru această săptămână, dați click pe video-ul de mai jos!

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s