Mesaje de la Îngeri pentru 13 ianuarie 2017

Afirmația zilei de 13 ianuarie este: “VIAȚA MĂ SUSȚINE – Viața m-a creat pentru a fi împlinit. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.”

Așadar, regăsiți încrederea în viață. Tot ce se întâmplă are un scop, și cele bune și cele mai puțin bune. Învățați lecția fiecărui moment și lucrurile vor sta cu totul altfel.

Începem să ne liniștim ușor, ușor după Luna Plină, însă mai pot fi anumite energii puternice, senzații de nervozitate sau apatie, lipsă de direcție.

Să inspirăm și să expirăm profund.
Pe inspirație să vizualizăm cum o lumină albă coboară din cer și intră prin chakra coroană. Curge lent prin fiecare centru energetic, fiecare organ, fiecare parte a corpului vostru.

Pe expirație să vizualizăm cum expiram un “nor” gri, care este compus din toate grijile, fricile, emoțiile distructive, blocajele mentale și emoționale. Repetați asta până vă simțiți mai relaxați, mai plini de viață. Un indicator al stării de bine este o senzație de căldură, ce vine des însoțită de o îndreptare a coloanei vertebrale, semn subtil că ați revenit la cârmă!

În această perioadă toți suntem mai sensibili la energii, la oameni așa că manifestați compasiunea față de tot și toate. Nu aveți resentimente. Totuși, Luna Plină nu este o scuză pentru izbucniri necontrolate. Nu găsim scuze sau vinovați. Ne asumăm ce suntem, iar dacă greșim ne cerem iertare.

Lăsați lucrurile să circule, fiți voi cei care faceţi primul pas. Lucrurile vor sta bine. Încă vindecăm trecutul, așa că iertați și trimiteți lumină, iubirea lui Dumnezeu spre voi și acele momente.

Viața te iubește!

Viața te iubește! Așa este și așa să fie!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Pentru a urmări mesajele de la Îngeri pentru această săptămână, dați click pe video-ul de mai jos!

Advertisements

One thought on “Mesaje de la Îngeri pentru 13 ianuarie 2017

  1. Mulțumesc !

    Pe 12.01.2017 19:32, “RĂZVAN DANC” a scris:

    > astrocercetas posted: “Afirmația zilei de 13 ianuarie este: “VIAȚA MĂ > SUSȚINE – Viața m-a creat pentru a fi împlinit. Am încredere în viață, iar > viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.” Așadar, > regăsiți încrederea în viață. Tot ce se întâmplă are un scop, și” >

    Like

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s