Mesaje de la Îngeri pentru 11 ianuarie 2017

Ziua de 11 ianuarie ne aduce cu un pas mai aproape de Lună Plină, astfel avem două afirmații care ne pot fi de mare folos: “IUBESC VIAȚA – Să trăiesc din plin și liber este dreptul meu din naștere. Ofer vieții exact ce îmi doresc ca viața să îmi ofere mie. Sunt bucuros că trăiesc. Iubesc viața!” și “POT ELIBERA TRECUTUL ȘI POT IERTA PE TOATĂ LUMEA – Mă eliberez pe mine însumi și pe toată lumea din viața mea de rănile trecutului. Toți suntem liberi să înaintăm spre noi și glorioase experiențe.”
Prima dintre afirmații este valabile zilnic, o puteți spune oricând, și o spunem împreună la fiecare mesaj săptămânal de pe YouTube. A doua în schimb rezonează perfect cu energia Lunii Pline – avem nevoie să ne eliberăm de trecut. Priviți trecutul nevindecat ca pe o piatră de moară. El nu mai poate fi schimbat, însă prin iertare poate fi vindecat.
Cu ce ne ajută să nu ne iertăm trecutul? Ce credem că se poate întâmpla dacă nu iertăm? Credeți că cineva a primit până acum un premiu că nu a iertat trecutul său? Cred că singurul “premiu” primit este nefericirea care duce la boală.
Nu spun că e ușor să ierți, mai ales când vine vorba de acte de violență sau alte lucruri condamnabile, însă dacă ne dorim cu adevărat o viață mai bună nu prea avem alte soluții. Dumnezeu e lângă noi, Îngerii lui la fel. Dacă nu considerăm că puteți face asta siguri, apelați la ajutorul unui specialist (psiholog, terapeut etc)
Vindecarea se naște din acțiune! Dacă doar așteptam devenim victime, iar victima nu e cu nimic mai presus de “agresor” prin acceptarea şi perpetuarea stării.

Aveți curaj să vă deschideți sufletul. Știu, poate povestea voastră pare mai specială, ascunde în spate multe dureri, capitole. Însă e nevoie să începi de undeva. Gândește-te la tine, la sănătatea ta. De ce ai venit aici? Crezi că lecția vieții tale e să suferi? Indiferent de lecția ta, scopul e să evoluezi, să te ridici de unde erai și să renaști. Nu să cedezi, să te pierzi. Aia nu e lecție învățată, iar dacă crezi în reîncarnare – ne vom întâlni din nou și vei fi în aceeași situație. De ce? Pentru că e nevoie să înveți ceva din situația prin care treci. Întotdeauna am fost omul acțiunii și nu am lăsat să mă ia curentul. Dacă am simțit că decad, am căutat imediat soluții, răspunsuri. Am învins teama de ridicol, de ce va zice persoana căruia m-am adresat. Cum? Simplu. Gândind că dacă am cerut o salvare, Dumnezeu a concretizat-o în acea persoană și că acum oricum nu mai am ce pierde. Am câștigat enorm! Așadar, fiți curajoși și asumați-vă viața pe care o trăiți.

Gândurile, rugăciunea, meditația, compasiunea, iertarea, iubirea din Dumnezeu sunt remedii naturale pe care le-avem fiecare. Folosiți-vă de aceste extensii pentru a vă vindeca și elibera. Cuvintele au un rol extraordinar. Vă recomand din nou formulă magică: IARTĂ-MĂ! TE IERT! TE IUBESC! MULȚUMESC! pentru a ieși din nisipurile mișcătoare create de emoții, resentimente și altele de genul.

Dumnezeu te iubește! Ești copilul lui mult iubit. Nu uita că în ochii lui Dumnezeu chiar și cel mai mare “păcătos” este mai important decât cel mai luminos înger. Nu, Dumnezeu nu te-a uitat și nu e supărat pe tine. Tu ești pe tine și proiectezi în afară. Tu cauți vinovați pentru lipsa ta de curaj și de determinare. Zadarnic, până nu cauți în tine resurse, ce vei găsi în exterior vor fi perisabile.

Viața te iubește! Așa este și așa să fie!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Pentru a urmări mesajele de la Îngeri pentru această săptămână, dați click pe video-ul de mai jos!

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s