HOROSCOP IANUARIE 2017

Despre energia generală a lunii și a anului 2017 am vorbit pe larg AICI astfel că, dacă vă doriți să aflați și mai multe informații despre energia acestei perioade, nu ezitați să citiți articolele scrise. Mai departe, vă ofer, cu drag, mesajele de la Îngeri pentru fiecare zodie în parte. Nu uitați: aveți liber arbitru, iar aceasta este doar una din liniile de destin pe care vă puteți manifesta. Dacă ceva nu rezonează cu voi sau pur și simplu nu vă place, excelent: acționați pentru a (vă) dovedi că se poate și altfel. Așa să fie! După horoscopul general al lunii ianuarie veți găsi un clip bonus cu ghidarea pentru înteg anul pentru fiecare dintre voi.

BERBEC: începutul anului vă poate prinde cam obosiți după tot ce s-a întâmplat în 2016. Totuși, conștientizați faptul că nimic nu este întâmplător. Dacă ați învățat lecțiile, ele vă vor fi de mare ajutor în noul an pentru a vă construi o temelie serioasă a unui nou început. Eliberați-vă și ieșiți din cercurile de persoane care mereu se plâng și aduc doar dramă în viața voastră. Nu mai stați concentrați doar pe ceea ce vi s-a întâmplat sau de ce vă este frică, ci priviți lucrurile care niște oportunități de evoluție.

TAUR: anul vostru începe excelent. Felicitări! Ați lucrat cu spor și folos, iar rezultatele vor veni numaidecât. Nu vă fie teamă, ci mai degrabă bucurați-vă. Pregătiți-vă pentru noi proiecte. Veștile bune vor veni din toate părțile, asta pentru că ați acționat cu mult tact și nu v-ați repezit doar pentru a lua o decizie. Dacă veștile primite nu sunt dintre cele mai bune, întrebați-vă: unde nu am acționat conform cu ceea ce eu simțeam?!

GEMENI: lucrurile se petrec în viața voastră cu o rapiditate foarte mare, așa că cel mai sănătos este să fiți foarte ancorați în prezent. Nu mai visați și nu mai trăiți în viitor, când acum, în prezent, lucrurile nu stau foarte bine. Ați muncit prea mult, v-ați supra-solicitat și poate chiar ați făcut și treburile altora. Deci oboseala este firească în ceea ce vă privește. Ce aveți de făcut este să vă relaxați puțin, să lăsați pe fiecare să își facă treaba. Nu deveniți salvatori și fiți în permanență cu picioarele pe pământ.

RAC: este o lună cu adevărat provocatoare pentru voi. Sunteți nativi sensibili care analizează și au de multe ori tendința de a trăi în trecut. Anul 2017 nu este unul benefic pentru a trăi în trecut. Fapt pentru care, sunteți îndemnați să revedeți ce a fost pentru ultima oară și, cu iubire și iertare, să vă detașați. Doar în acest mod vă puteți construi un viitor mai frumos, mai luminos. Căutați să aflați care este scopul vieții voastre. Lăsați la o parte critică și judecata în ceea ce vă privește, dar și în ceea ce îi privește pe cei din jur.

LEU: lună emoțională, în care simțiți mai mult fluturași în stomac. Sună bine, din punct de vedere afectiv pe toate planurile: fie cuplurile care fac pasul următor, fie cuplurile care lucrează pentru a se reconcilia sau pur și simplu o bucurie de a dărui și de a face lucrurile cu iubire pentru cei singuri. Luna voastră pare cea mai interesantă dintre toate zodiile, așa că iubiți și iubiți-vă. Pentru cei care au probleme în cuplu, răspunsul pe lângă iubire este iertare. Iertați și iertați-vă.  Întotdeauna bidimensional, nu doar unidimensional. Nu renunţaţi așa ușor, nu vă dați bătuți. Merită să munciți pentru ceea ce iubiți.

FECIOARĂ: cam multă analiză (clasic pentru voi), însă de această dată a devenit puțin cam distructivă această analizare. Astfel, în ianuarie luați-o mai ușor. Meditați mai mult, gândiți-vă la lucrurile care vă fac plăcere. Nu vă sufocați cu griji și planuri care nu sunt de actualitate. Trăiți în prezent. Dacă simțiți că nu sunteți pregătiți pentru a lua o decizie acum, nu o faceți. Este timp, atât timp cât sunteți în prezent. Dormiți mai mult sau dacă aveți ocazia, plecați într-o scurtă vacanță. Pe scurt, e nevoie de detașare față de obișnuit și de cotidian.

BALANȚĂ: dacă unora li se spune să stea pe loc, voi aveți nevoie să luați o decizie. Este mult prea multă amânare în privința voastră și nu mai merge așa. Ați tras prea mult de timp. Luați deciziile pentru voi și nu pentru a-i mulțumi pe alții, pe cei din jur. Indecizia vă ține pe loc. Atunci când nu știi exact ce să faci, e mai bine să faci pași mici decât să stai pe loc. Nu vă speriați dacă se bate cap în cap planul emoțional cu cel mental. Este firesc în cazul vostru. La fel de firesc este să vă doriți echilibru. Iar cu siguranță echilibrul nu se obține prin a amâna și a sta pe loc.

SCORPION: și luna voastră va merge pe repede-înainte exact ca cea a Gemenilor. De aceea este bine să știți mereu ce vreți de la viață. Pentru orice „problemă” există cel puțin o rezolvare. Luați-vă timp să găsiți această rezolvare. A nu se confunda cu amânați. Este nevoie să luați decizii ferme și decisive. Ce alegeți? Ce vă ține în loc? Vă e de folos să așteptați? Nu e genul vostru. Fiți determinați și nu luați decizii sau nu reacționați impulsiv.

SĂGETĂTOR: foc! Foc! Foc! Așa va arăta luna voastră – plină de evenimente, mereu pe fugă, mereu în mișcare. Excelent! Pentru că voi sunteți dornici de aventură. Aveți încredere în voi, acționați cu pasiune, cu iubire și din sete de cunoaștere. Indiferent ce provocări veți întâlni în această lună, ele se pot depăși. Doar doriți-vă acest lucru. Și relațiile voastre pot fi unele năbădăioase. Fiți pasionali, comunicați cu iubire și de ce nu, surprindeţi-vă partenerii plăcut ori de câte ori simțiți nevoia. Ascultați-vă vocea interioară.

CAPRICORN: ce lună frumoasă se așterne pentru voi. La mulți ani fericiți și frumoși. Acționați din iubire și cu iubire în orice domeniu al vieții. Lăsați iubirea și gândurile bune să vă ghideze. Tot ceea ce veți face cu iubire va avea rezultate benefice. Este o perioadă în care sănătatea este importantă, așa că prețuiți-o.

VĂRSĂTOR: „nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbește pentru că s-a întâmplat.” Acest citat portretizează frumos luna voastră, nu doar emoțional, ci general. Nu plângeți după ce ați pierdut. Înțelegeți (la fel ca Berbecii) că totul se întâmplă cu un scop și că dacă s-a terminat, atât ați avut nevoie de acel lucru. Totuși, plângând prea mult, fiind focusați doar pe ce ați avut și nu mai aveți, pierdeți din vedere lucruri esențiale care încă mai sunt acolo. Luna ianuarie transformați-o în luna recunoștinței. Mulțumiți lui Dumnezeu, Universului pentru tot ce aveți și veți descoperi numeroase alte motive pentru care să spuneți: MULȚUMESC!

PEȘTI: chiar dacă veștile nu sunt foarte bune sau nu sunteți în cea mai bună formă psihică, nu disperați. Este o iluzie că sunteți blocați. Este cauzată de ego care întotdeauna are ceva de spus. Sunteți ființe spirituale și dacă ați ajuns aici este un semn că ați pus cam prea mult preț pe lucrurile materiale. Sunteți încorsetați de propriile gânduri de temeri. Eliberați-vă de ele. Cum? Prin iertare, iubire, compasiune. Acționați. Nu lăsați ego-ul să vă țină departe de ceea ce pentru voi înseamnă totul.

Așa să fie!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s