29 decembrie – Lună Nouă în Capricorn

De la ultima Lună Plină a anului, am devenit foarte interesați de ciclul lunar și ori de câte ori avem ocazia vren să vă oferim și vouă mai multe informații. Fazele lunare sunt guvernate de Arhanghelul Haniel, astfel că dacă sunteți sensibili în perioadele de Lună Nouă – Plină puteți face meditații sau pur lucrați cu acest „sensibil” Arhanghel. Pentru realizarea acestor mesaje am colaborat cu Liviu-George Saizescu și îmi doresc ca această colaborare să devină ceva obișnuit pentru fazele lunare și nu numai.

Lună Nouă este dată, din punct de vedere astrologic, de conjuncția Soarelui și a Lunii. Este o perioadă a noului început, o perioadă de acțiune, de plantare de semințe. Tocmai din acest motiv este important ca în perioadele de Lună Nouă să avem gânduri constructive, să începem lucruri noi.

Și această Lună Nouă este specială deoarece ne pune pe noi față în față cu temerile noastre cele mai înalte, cu trecutul nostru. Motivul este unul simplu: eliberarea. Este aparent ușor de spus, însă în practică lucrurile se pot complica. Asta se întâmplă de cele mai multe ori din cauza EGO-ului care este „rănit.”

img_0457

Energia pe care o resimţim puternic în această perioadă este cea a schimbării. Acesta etalare scoate la lumină influențele ce ar putea să împiedice schimbarea şi înnoirea. Mă refer aici, în special la cartea EGO, ce arată rezistențele interioare pe care le avem şi pe care dacă le eliberăm, ne putem bucura de schimbarea mult aşteptată. Energia acestei cărţi împreună cu RELEASE (detașare/eliberare), predispune la un proces de introspecţie şi eliberare a tot ceea ce nu ne mai serveşte: fie că vorbim despre gânduri sau emoţii care nu ne mai servesc. De cele mai multe ori energia detașării este guvernată de Arhanghelul Azrael – cel care ne ajută să ne eliberăm de trecut și ajută spiritele celor care pleacă dintre noi. Atenție sporită la tot ceea ce ține de mijloacele de transport în această perioadă, mai ales că și Mercur este retrograd. Experiența ultimelor luni m-a învățat că apriția Arhanghelului Azrael este un îndemn la prudență (în special în privința a tot ce ține de mașini, transporturi etc.)

Mesajul pe care îl primim din partea Îngerilor legat de această Lună Nouă este unul foarte clar ce se va regăsi și în energia anului 2017: indecizia te ține pe loc și nu îți dă voie să te manifești. Astfel, e mai bine să faci pași mici spre un nou început decât să amâni și să aștepți.

În final, pentru aceia care vor cu adevărat să facă o schimbare, lucrurile vor arăta minunat. Uneori, este nevoie să pleci de undeva pentru a avea parte de un nou început, mai ales când știi că nu se mai poate așa. Atunci când vorbim de necunoscut, ego-ul este foarte puternic. Ne este mai bine să stăm în zona noastră de confort, chiar dacă nu suntem fericiți. Este mai puternică frica de necunoscut decât durerea trăită în niște relații sau conjuncturi nefericite.

Pot apărea emoţii şi stări prin care să ne simţim blocaţi sau pierduţi, însă prin păstrarea conştientei şi a unei atitudini pozitive putem să le depăşim cu uşurinţă. Eliberăm tot ceea ce interferează cu intenţiile  şi scopurile noastre, făcând astfel loc noului să se manifeste în viaţa noastră. Luna Nouă , ne ajută în acest proces: de a ne seta intenţii puternice, susţinuţi fiind de energia acesteia.

Pentru cei care au nevoie de o mână de ajutor, aceste mesaje pot fi încurajarea pe care o așteaptă. Dacă ne dorim să ne ridicăm deasupra a ceea ce am fost este important să ne eliberăm de trecut prin iertare și iubire. Formula: IARTĂ-MĂ! TE IERT! TE IUBESC! MULȚUMESC! funcționează de minune. Ți-ai cerut iertare pentru a te elibera, ai iertat pentru a elibera, iubești Dumnezeul din cel de lângă tine și mulțumești pentru ceea ce ai învățat din această experiență.

Atunci când ești foarte prins în poveste nu mai vezi totul foarte clar. Din acest motiv, fă un pas în spate, ia-ți câteva ore de pauză în care să vezi lucrurile obiectiv și apoi acționează. 

Aşa că, vă propunem să vă clarificaţi ceea ce important pentru voi şi să parcurgeţi acest proces de introspecţie, care va deschide noi căi pentru a atrage succesul şi starea de bine, aşa cum simţim şi în energia cărţii THE WORLD (lumea). Ne bucurăm de succes şi de îndeplinirea obiectivelor noastre în momentul în care rămânem aliniaţi cu adevărul nostru interior şi eliberăm orice obstacol ce apare pe parcurs în acest proces. Aveţi răbdare cu voi înşivă şi bucuraţi-vă de această energie a schimbării care îşi face din ce în ca mai simţită prezenţa în acest final de an.

Să vă fie de folos!

Cu drag, Liviu și Răzvan

 

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s