Mesaje de la Îngeri pentru 21 decembrie

Afirmația de la care plecăm în această zi este: „DEPĂȘESC ACUM FRICILE ȘI LIMITĂRILE ALTORA  – Mintea mea este care îmi creează propriile experiențe. Sunt nelimitat în abilitatea de a crea binele în Viața mea.” Așadar, fiți chiar voi cei care decideți cum să fie lucrurile, pornind de la cele mai mici, până la cele mai mari.

            Arhanghelul Mihail ne transmite faptul că avem prea multe griji și că ne supra-saturăm cu atât de mute gânduri și frici care nu sunt reale. Este firesc în această perioadă a anului ca lucrurile să fie mai agitate, însă dacă deja se ajunge la a nu vă mai putea odihni corespunzător, de exemplu, poate este momentul să spuneți STOP și să revizuiţi atitudinea. Eliberați regretele, vinovățiile și tot ceea ce vă îngrijorează. Respirați și eliberați. Inspirați și încărcați-vă cu energie „benefică.”

            Avem nevoie de putere pentru a putea depăși astfel de momente, pentru a face față și mai ales pentru a spune STOP atunci când el este necesar. Ni se spune că blândețea și iertarea sunt două componente esențiale ale puterii. Nu confundăm blândețea cu alte trăsături care să implice lipsa de putere de acțiune, lipsa de inițiativă. Întotdeauna este nevoie să punem piciorul în prag – deși să redevenim noi stăpânii vieții noastre.

            Evitați drama! Fiți obiectivi, priviți lucrurile în ansamblu și nu îi lăsați pe cei din jur să vă amețească de cap. Fiecare vine cu propriile lui experiențe, gânduri și idei. Puteți asculta pe toată lumea, deoarece pot avea idei interesante fiecare, însă cei care „semnați” să fiți doar voi. Apropo de semnături, Mercur e retrograd așa că nu strică să aruncați de două ori o privire peste detalii înainte de a vă angaja într-o acțiune.

            Să ne fie de folos!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s