Mesaje de la Îngeri pentru 17 decembrie

Afirmația pentru 17 decembrie este: „SUNT SPIRIT PUR – Sunt conștient că eu sunt conștiință pură. Nu sunt singur, pierdut sau abandonat. Sunt una cu întreaga Viață!” Așa că, dragilor, priviți lucrurile din această perspectivă, nu din poziția de victimă. Să fii victimă e cel mai ușor lucru, să dai vina pe oricine din exterior și să nu reflectezi la nimic din interiorul tău. Interiorul creează exteriorul.
Cel mai important mesaj al zilei este acela că atunci când privești lucrurile de la un nivel mai înalt, apar fel și fel de soluții pe care nu le întrezăreai. Tot ce ai tu de făcut, e să vrei și să ai încredere. Nu întreba “cum?” sau “de ce?” Eliberează-te de întrebările care îți aduc suferință și ale căror răspunsuri nu le știi momentan. Revenim la afirmație: SUNT SPIRIT PUR. Comportă-te ca atare! Caută cu lumina interioară și vei găsi. Garantat!
Provocarea zilei constă în a pune lucrurile la punct, în trece pe hârtie care sunt următorii pași. Pentru că ultimele zile au fost pe repede înainte, exista riscul să nu avem totul într-o ordine clară. Planifică lucrurile și ai răbdare. Setează intenția și lasă Universul să lucreze. Nu întreba “cum” și “de ce”, repet. Ceea ce vreau să subliniez este că se poate atunci când vrei și ai clar în minte ceea ce îți dorești. Dacă nu e suficientă claritate în mintea ta, nu lua decizii, ci așteaptă un moment mai bun.
Lecția zilei este legată de nevoia de a fi mai ordonați, atât fizic, cât și mental. Vă invit să fiți responsabili și să vă bucurați de veștile bune primite (chiar dacă sunt mici). Uneori ai nevoie de un impuls pentru a continua. Acceptă orice vine spre tine. Dacă nu e o binecuvântare, e o lecție. Tu ești un spirit pur, care ai întotdeauna ceva de învățat pentru a evolua spre cea mai bună versiune a sa. Și nu uita: VIAȚA TE IUBEȘTE!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s