Mesaje de la Îngeri pentru 16 decembrie

Afirmația zilei de 16 decembrie este: „PE MĂSURĂ CE SPUN DA VIEȚII, VIAȚA ÎMI SPUNE DA – Viața îmi oglindește fiecare gând. Pentru că mențin gânduri pozitive, viața îmi aduce numai experiențe pozitive.” Așa să fie. Știu că poate să nu pară ușor să faci acest lucru, am trecut și eu pe acolo, însă când ajungi să te intereseze calitatea vieții tale, nimic nu pare atât de complicat.
Astăzi, lucrurile stau puțin mai bine, parcă nu mai e aceeași tensiune de acum două zile. Noi proiecte, pentru cine caută, noi idei despre cum să acționăm pe mai departe (iată de ce sunt importante gândurile pe care le avem). Ziua de 16 decembrie este o zi dedicată celor care vor carieră, care lucrează la ea cu determinare și autocontrol. Continuați să vă implicați, pentru că și rezultatele vor fi le măsură!
Dacă sunteți la o răscruce de drumuri, luați decizii. Este timpul pentru un nou început în calea voastră, și oricât pare de necunoscut noul, nu vă fie teamă. De reținut, iertați trecutul, dacă plecați la drum din „cauza” lui să zicem. IARTĂ-MĂ! TE IERT! TE IUBESC! MULȚUMESC!
Luați deciziile din inimă, nu încercați să dovediți nimănui nimic deoarece nu e nevoie, ci din contră atrageți doar energii care să vă facă să vă simțiți inferiori sau insuficient de buni. Acolo unde e cazul, duceți cu încredere relația la un nou nivel. Așa să fie și așa este! Viața te iubește!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s