Mesaje de la Îngeri pentru 15 decembrie

Afirmația zilei de 15 decembrie este: „ASCULT CU IUBIRE MESAJELE TRUPULUI MEU – corpul meu lucrează întotdeauna pentru sănătate. Corpul meu vrea să fie întreg și sănătos. Cooperez cu el și devin sănătos, întreg și complet.”
Primul mesaj pe care îl primim este unul care în ultima vreme vine des, anume să avem mai multă grijă de noi și de mediul în care stăm. Mișcarea este foarte importantă pentru a manifesta o sănătate radiantă. Aerul proaspăt este de asemenea un remediu pentru orice stare de “rău”, separat de faptul că ne ajută să ne găsim noi idei legat de orice. Vă invit, să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă (este și mesajul Lunii pline, însă și al întregii perioade care urmează). Nu mai “plângeți” după ce ați “pierdut”, ci mai degrabă priviți la ce mai aveți. Când ceva pleacă de la noi este un mesaj că atât a fost și că e momentul pentru un nou început – indiferent cât de greu pare. Stăm și suferim mult prea mult după ce am pierdut (în special material) și nu facem altceva decât să atragem și mai multă suferință. Meditați la asta: merită?
Chakra inimii este foarte activă, să zicem în ziua de 15 decembrie, mai ales datorită faptului că în 14 decembrie am avut de învățat lecția care spune că atunci când acționezi cu iubire, vei întâlni și trăi miracole. Astfel, trimiteți iubire corpului vostru, oamenilor care au fost și au plecat sau care sunt. Având în minte perspectiva iubirii, totul se schimbă. Cine a trăit măcar o dată asta, înțelege la ce mă refer. Atunci când faci totul din inimă și cu iubire, lucrurile merg excelent. Totul se întâmplă atunci când e nevoie, ai mereu încredere în tine și în divin. Astfel, iubiți. Orice, numai iubiți! Așa să fie!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s