Mesaje de la Îngeri pentru 13 decembrie

Pentru că traversăm o perioadă foarte încărcată din punct de vedere energetic și avem nevoie să fim foarte ancorați în realitate pentru a nu ne duce valul, astăzi am fost ghidat să extrag două afirmații: “ÎNȚELEPCIUNEA DIVINĂ MĂ ÎNDRUMĂ – de-a lungul acestei zilei sunt îndrumat să fac alegerile potrivite. Inteligența divină mă îndrumă mereu în realizarea țelurilor mele. Sunt în siguranță!” Iată ce frumos rezonează afirmația. E foarte ușor să pierzi lucrurile de sub control, mai ales că începe fuga dintr-o parte în alta de sărbători. A doua afirmație este: “MĂ IUBESC DEPLIN ÎN MOMENTUL PREZENT – sunt tandru, bun și încurajator cu copilul meu interior, pe măsură ce descoperim și ne eliberăm de mesajele vechi și negative din noi.” Așa să fie acum și întotdeauna!

Primul mesaj pentru astăzi vine de la Arhanghelul Haniel care ne ghidează să ne urmăm inima și dacă avem posibilitatea, să prioritizăm lucrurile, astfel să facem în primul rând ceea ce ne aduce o stare de bine și abia mai apoi alte lucruri care sunt necesare, dar nu urgente. Acum, cu aceste energii intense (urmează Lună Plină – ciclurile lunii sunt tot sub guvernarea lui Haniel) este cu atât mai bine să facem ceea ce e face plăcere, să fim mai blânzi cu noi. Ar fi culmea să fim mai duri și să tragem de noi doar pentru a da randament. Dacă e cazul, odihnește-te mai mult. În perioada de Lună plină putem fi foarte energetici, să nu avem somn deloc (deci automat să fim mai obosiți), să fim irascibili. Așa ca, pe primul loc ce ne face plăcere, apoi, cu drag și altceva. Îngerii ne îndrumă să ALEGEM doar gândurile și trăirile, momentele și locurile sau oamenii pozitivi, care să ne facă să ne simțim bine, în siguranța sau mai pe românește spus – care nu ne dau bătăi de cap. Avem nevoie de siguranță și confort, de împământare, de conectare cu natura noastră și ciclurile naturii (iată, ciclul Lunii, asociat cu Haniel). Meditați, purificați și curățări chakrele – acordați și mai multă atenție chakrei rădăcină! Așa să fie!

Cu toții resimțim energia aceasta mai intensă, am devenit și eu mai sensibil la aceste perturbări. Ce e de făcut? Să fim cât mai mult timp prezenți. Observăm starea, energia, însă nu ne lăsăm trași și duși de ea. Respirați, înconjurați-vă cu iubire și lumină. La început e un exercițiu de vizualizare, apoi veți resimți efectele. 

Rugați-vă și aveți credință legat de ceea ce experimentați în această perioadă. Nu se întâmplă lucruri din care să nu avem ceva de învățat, așa că priviți lucrurile și din această perspectivă. Căutați să învățați lecțiile; cereți să știți care sunt mesajele și le veți primi. Arhanghelul Sandalphon este alături de noi și ne spune că rugăciunile noastre vor primi răspuns curând. Aveți încredere. Chiar și această perioada va trece, apele se vor liniști, energiile se vor mai așeza în matca lor. Cu încredere și credință ÎNAINTE! Avem o legătură puternică în această perioada cu natura, cu fazele lunii. Urmează un nou ciclu din 2017, așa că, să zicem că se vrea să ținem minte aceasta perioadă. O putem privi și ca formă de eliberare, iertare. Tocmai pentru că ni se “cere” să ne “apărăm” prin credință și rugăciune (gânduri bune) de aceste energii. Așa să fie Lucrați și cu chakra plexului solar. Este bine și in regulă să fim puțini mai slabi acum din punct de vedere psihic sau fizic, însă prin curățare, putem depăși aceste momente. Așa că reintrați în controlul vieții voastre aici și acum! Așa este și așa să fie!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Advertisements

One thought on “Mesaje de la Îngeri pentru 13 decembrie

 1. Multumesc Razvan,așa este, simt energia lunii pline,ma trezesc si e f.greu sa reușesc sa adorm din nou,

  Klari

  Sent from my iPad

  Pe 2016. dec. 12., la 17:06, RĂZVAN DANC a scris:

  > >

  Like

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s