Mesaje de la Îngeri pentru 8 decembrie

Afirmația zilei de 8 decembrie este una minunată și vă doresc tuturor să o experimentați maxim: “SUNT ÎN PACE – Pacea și armonia divină ma înconjoară și sălășluiesc în mine. Simt toleranță, iubire și compasiune pentru toți oamenii și pentru mine.” Vă invit așadar să fim mai mult observatori, să nu dam curs anumitor discuții ce ar putea să ne rănească sau să strice armonia zilei. Un bun și ușor exercițiu care să ne readucă în starea de pace este respirația în 4 timpi: 4 timpi inspir, 4 țin aerul, 4 expir și încă 4 ținem aerul. Pentru cei mai experimentați, vă recomand respirația în 9 timpi. Starea de pace este dreptul nostru, noi prin percepția noastră alegem să ieșim din aceasta stare. 

Respirația este vindecătoare, calmează anxietatea, atacul de panică și nu numai. Pentru toți cei care în ultima vreme caută vindecare, ziua de 8 decembrie poate fi una în care fie primesc rezultatele așteptate, fie găsesc un mod de a se vindeca mult mai ușor. Așa că nu vă pierdeți încrederea. Oarecum, ce a fost mult a trecut. Continuați să vă vizualizați în sănătate radiantă, să simțiți bucuria și starea pe care ați avea-o dacă ați fi sănătoși. Consideră-te deja vindecat, ai grija de mintea și corpul tău și vei avea surprize dintre cele mai plăcute! Așa să fie!

Și decizii este util să luăm, mai ales dacă au legătură cu starea noastră de sănătate. Poate o noua “dieta”, schimbări în meniul zilnic…intră absolut totul în discuție. Mesajul pe care îl primim este unul clar ce spune că este timpul potrivit să luăm decizii și să mergem mai departe – să acționăm. Nu mai amânați, mai ales dacă aveți totul deja creat în minte. Succes!

8 decembrie este o zi de vindecare profundă, pornind de la emoții și până la corpul fizic. Pentru cei care cred în reîncarnare și au făcut diverse forme de regresie, probabil să fie momentul să vindece și anumite blocaje din viețile trecute. Este o chestiune delicată și subiectivă, așa că nu voi intra în profunzimea ideii, având convingerea că dacă cineva rezonează cu acest mesaj legat de viața anterioară a înțeles ce voiam să spun și știe ce are de făcut. Așa să fie!

În continuare, ni se transmite să ne deschidem brațele pentru a primi, mai ales dacă am cerut. Vorbeam la început de cei care s-au rugat pentru vindecare, răspunsurile și soluțiile pot veni, însă asigurați-vă că sunteți deschiși pentru a primi. Eliminați programele negative care vă blochează și vă inhibă. Ajung să se dizolve singure atunci când vă doriți cu adevărat vindecarea. Oricum, poate fi la fel de frumos vorba de o promovare, de o nouă relație sau prietenie. Pe scurt: fii pregătit să primești.

Zâmbește mai mult, fii mai deschis, mai dornic de a trai viața. Nu considera viața ca fiind…un test, un examen sau mai știu eu cum. Ea e făcută să fie trăită, viața te iubește. Trăiește fiecare clipă cu bucurie pe chip și în suflet. Chiar și dacă treci printr-o situație mai dureroasă, un zâmbet nu numai că nu supăra pe nimeni, ci chiar te ajută să îți revii mai repede. Așa că, zâmbește!!!

În final ni se mai spune că este important să avem constanță în tot ce spunem și facem.

Dacă am pornit pe drum, să mergem pe el până la final, mai ales dacă ne face bine. Să nu ne tot oprim din cauza unor motive inventate, să nu dam înapoi neîntemeiat. Fiți în contact cu Dumnezeu și lucrurile vor decurge de la sine! Așa să fie!

Cu iubire și dăruire pentru binele superior al fiecăruia!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s