Mesaje de la Îngeri pentru 6 decembrie

La mulți ani frumoși, bucuroși și fericiți tuturor sărbătoriților noștri. Îmi doresc să vă bucurați de cadouri, de oameni dragi alături și de sărbători frumoase!

Afirmația zilei de 6 decembrie este: „MĂ IERT PE MINE ÎNSUMI – Iertându-mă pe mine, las în urmă toate sentimentele de a nu fi fost îndeajuns de bun și sunt liber să mă iubesc pe mine însumi.” Încă de la primul mesaj al săptămânii, afirmația rezonează perfect cu mesajele săptămânale de pe YouTube, în care vorbeam că e important în această săptămână să ne iertăm părinții (în special tații), pentru a ne regăsi armonia și echilibrul, pentru a ne vindeca și a putea merge cu adevărat mai departe. Chiar acum, dacă există o supărare, trimite-i un mesaj cu gânduri bune, dacă nu mai e în viața, un gând bun. Oricum ar fi, trimiteți părinților toate gândurile voastre bune; se vor bucura de ele cu siguranță oriunde ar fi. Așa să fie!

Acum, revenind la motivele pentru care ai nevoie de ajutor, ce vrei să vindeci: ai cerut vreodată ajutor Divin? L-ai rugat pe Dumnezeu să te ajute cu un gând sau orice? Dacă nu, ar fi momentul să o faci. Ai cale liberă la Dumnezeu în fiecare moment, suflet frumos. Nu ai nevoie de intermediari. E adevărat, dacă ești cu moralul la pământ, cineva din exterior te poate ajuta să te aduni, însă e ceva de moment; treaba tot a ta cu tine rămâne. Dumnezeu nu rămâne insensibil la întrebările noastre. Nu cereți cum să vă fie rezolvate sau cum să primiți idei, pentru că vă limitați. Spuneți pur și simplu: facă-se voia Ta, Doamne, așa cum e mai bine pentru ființa mea – sunt dispus să primesc. Așa să fie!

În acest moment ești mai sensibil, mai ales dacă ești singur, nu te regăsești sau ai situații conflictuale. Dumnezeu te aude și pe tine. El nu și-a întors fața de la tine, ci tu te-ai întors și aplecat asupra “problemelor” tale, asupra gândurilor tale negative. Ridică privirea. Adună-ți toată puterea, îndreaptă coloana și zâmbește. Dumnezeu e aici și pentru tine, nu uita. Energiile celor din jur te afectează, așa că protejează-te. Cea mai înaltă formă de protecție, am mai zis, este iubirea. Apoi scuturile arhanghelului Mihail. Cheamă-l în ajutor și va veni. Așa să fie! 

Fii atent la tot ce vezi, la toate imaginile care îți trec prin minte atunci când spui o rugăciune, când faci o meditație sau te implici într-un proces de iertare. Ai încredere în ceea ce vezi cu ochii minții. Ai încredere și vizualizează cum vrei să fie relațiile cu cei din jur, focusează-ți atenția pe pace, armonizare, vindecare decât pe lucrurile negative. Nu uita că gândul are o puterea creatoare fantastică. Cu un gând te ridici, cu un gând te cobori. Așa să fie!

Și pentru că vorbeam de gânduri, bineînțeles că primim mesaje legate de chakra coroană – mijlocul de conectare și comunicare cu divinul, spiritualitatea, starea de prezență totală. Acordă atenție ideilor tale, viselor tale și tot ce poate constitui un răspuns la rugăciunile tale. Te poți ruga și în minte să înceapă să ți se deruleze un mini-film…privește-l din poziția de observator și vezi de emoții trezește în interiorul tău. 6 decembrie este o zi în care te invit la rugăciune! Rugăciunea vindecă, oricât ar vrea cineva să nege asta – s-au văzut vindecări miraculoase ale bolnavilor atunci când cei apropiați s-au rugat pentru ei. În cazul tău de ce nu ar fi valabil? Toate gândurile mele bune se îndreaptă acum spre tine, rugăciunile mele la Dumnezeu sunt pentru binele superior al tuturor. Să ne fie de folos și mijloc de a găsi noi idei prin care să găsim pacea interioară. Așa să fie!

Comunicarea cu Divinul este puternică. Eu simt asta zi de zi, alții doar în nevoie. În marea iubirea a lui Dumnezeu – el acceptă oricând. Avem liberă alegere și noi facem ce “credem” că e cel mai bine pentru noi. Pentru cei care au oameni dragi plecați în spirit cu numele de Nicolae, Nicoleta, va fi o zi și mai specială. Doreen Virtue spune că inclusiv cei dragi ne pot fi ghizi spirituali, așa că putem să le cerem un sfat, dacă asta simțim. Fiecare face exact ce simte, ascultă-ți inima. Așa să fie!

Pornind de la iertare, de la a ne elibera și a ne împăca acolo unde e cazul cu cei cu care suntem certați, ultimul mesaj vorbește despre curățare. Cea mai frumoasă curățare e tot prin iubire, prin frumoasa formulă: iartă-mă! te iert! te iubesc! mulțumesc! Alte metode sunt rugăciunile, meditațiile și lucrul cu Arhanghelul Mihail. Metaforic chiar și dușul poate fi văzut ca o curățare energetică. Totul este după credință noastră. Așa să fie!

Cu multă iubire,

Răzvan Danc 

Cu iubire și dăruire pentru binele superior al fiecăruia!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Mesajele de la Îngeri ale acestei săptămâni pot fi ascultate aici:

Advertisements

One thought on “Mesaje de la Îngeri pentru 6 decembrie

  1. Multumesc pt mesaje! Le-am gasit pe net tocmai cand aveam mai multa nevoie,pe 3 dec . In acea dupăamiază am lesinat intr-un mall de langă casa si desi stateam pe o banca pe un culoar,am cazut cu fața in jos,mi-am lovit nasul si mi-am stricat ochelarii…,când a venit salvarea aveam tensiunea 8,2 cu 5,2. A venit soțul si mi-a luat o cafea si mi-am revenit. In ac context am gasit in acea seara meditațiile cu Arhanghelul Mihail si Rafael ca si mesajele de la Ingeri pe care le transmiteți. Va multumesc mult pt ceea ce faceti! Nina Dumitrescu

    Like

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s