Mesaje de la Îngeri pentru 2 decembrie

Vă doresc o iarnă minunată, să avem parte de sărbători frumoase alături de cei dragi și de un început de lună magnific. Vă aduc în dar mesajele pe care Dumnezeu ni le transmite prin intermediul Îngerilor, iar astăzi vom lucra cu cei mai apropiați Îngeri de noi: Îngerii păzitori. Fiecare are cel puțin un Înger păzitor care ne susține și care ne este alături în fiecare clipă.

Cu toate acestea, este bine să reținem faptul că ființele de lumină nu pot încălca Liberul Arbitru al nimănui, așa că dacă vă doriți o ghidare din partea Îngerilor, nu ezitați să CEREȚI. Nimic nu este cu neputință omului care cu iubire și credință cere.

Afirmația zilei de 2 decembrie este: „SUNT PREGĂTIT SĂ MĂ ELIBEREZ – Îi eliberez pe ceilalți să experimenteze orice are însemnătate pentru ei, iar eu sunt liber să creez ceea ce are însemnătate pentru mine.” O afirmație extrem de benefică în aceste zile pentru fiecare dintre noi. Chiar legat de acest subiect am realizat o meditație pe care o puteți face accesând videoclipul de mai jos:

Trecem cu toții prin schimbări, iar acest lucru se simte. Una dintre principalele schimbări este chiar cea de anotimp, de stare de spirit interioară – întotdeauna Crăciunul și Paștele au fost sărbători în care oamenii erau mult mai sensibili – fie întru bucurie, fie opus. Lăsați lui Dumnezeu ceea ce momentan nu știți. Cereți ghidare prin Îngerul Păzitor și ascultați. Răspunsul vine întotdeauna, însă nu puneți condiţii: cum, când, unde și de ce. Ci pur și simplu aveți CREDINȚĂ și totul va fi în favoarea binelui vostru superior.

Mesajele pe care le primim astăzi prin intermediul Îngerilor Păzitori vorbesc despre încheierea unei perioade grele, cu multe întrebări, căutări și răsturnări de situații. Încă se simte energia lui 1 Decembrie – energie de bucurie, de stare de bine, de fericire și puțin de nostalgie, de dor. Îngerii ne transmit că momentele grele din viața noastră s-au terminat, pentru moment – să zicem. Este important să învățăm lecția, să o asimilăm și să mulțumim pentru experiența trăită.

Tot ceea ce a venit la noi este creat de toate temerile și neîncrederile pe care le avem – absolut totul. Însă suntem protejați și este suficient doar să chemăm pe Dumnezeu în ajutor, iar el va veni – în diverse moduri, însă îi veți simți prezența.

1.jpgSimt că mulți sunt obosiți, că nu mai au energie pentru a face nimic mai mult, că ultimele evenimente din viața lor i-a drenat de energie. Este nevoie de o curățare, de o eliberare și detașare. Iată de ce, meditațiile de eliberare, de tăiere de legături nesănătoase sau neproductive sunt foarte utile.

Vă invit să spunem împreună această scurtă rugăciune creată de mine: „Dragă Doamne, Iisuse Hristoase, dragi Îngeri și ființe de lumină, ajutați-mă să înțeleg, să văd, să simt și să aud ghidarea voastră Divină pentru a mă elibera de toate evenimentele dureroase, obositoare din viața mea. Oferiți-mi tăria de care am nevoie și aduceți în viața mea toate evenimentele de care am nevoie pentru a mă vindeca și detașa complet. Las toate gândurile mele negative în lumina voastră Divină, mă detașez cu iubire și merg mai departe. Mulțumesc. Așa este și așa să fie!” 

Eliberați-vă, iertați și mergeți mai departe. Iertarea este necesară pentru eliberare și detașare definitivă. Sunteți foarte puternici, realizați asta? Dacă priviți chiar și o secundă în urmă, ați dovedit că se poate. Nu vă fie teamă. Suntem aici cu voi în fiecare clipă. Doar ascultați-vă interiorul, puneți mâna pe piept și ascultați bătăile inimii voastre. Fiți grațioși, trimiteți iubire chiar și celor care v-au făcut rău. Și ei, la fel ca voi, au nevoie de vindecare și salvare. Așa este și așa să fie de acum și pentru totdeauna!


Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă sau, de ce nu, sesiuni de vindecare cu Îngeri, ReiKi sau EFT poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s