Mesaje de la Îngeri pentru 24 noiembrie

Afirmația cu care vă întâmpin în ziua de joi este: „SUNT PERFECT EXACT AȘA CUM SUNT – Dacă voi aștepta până când voi deveni perfect ca să mă iubesc, îmi voi irosi toată viața. Sunt deja perfect aici și acum.” Deci, pe scurt, ai toate motivele să te iubești. Dacă deja nu o faci, nu e nicio supărare, poți să începi de acum. Una dintre modalitățile prin care poți planta sămânţa iubirii de sine în subconștient este afirmaţia. Poate fi clasica: eu sunt dintotdeauna iubire de sine (de la Niculina Gheorghiță) sau orice altă formulă scurtă și cu esență prin care să trezești în interior această stare. Succes! Și mai am o afirmație pentru voi, poate avea sau nu legătură cu prima, decideți voi: „SUNT ÎMPĂCAT CU VÂRSTA MEA – Fiecare vârstă are experiențele și bucuriile ei speciale. Am mereu vârsta potrivită fiecărei etape din viața mea.” Așa este și așa să fie. Mult succes. Se poate trăi o viață minunată. Acționați!

            Primul pas, pentru a începe iubirea de sine, pentru a începe să trăiești o viața așa cum îți dorești, este foarte clar sugerat de unul dintre mesajele zilei: SCHIMBĂ FOCUSUL. Focusul este acțiunea de a te concentra intens, conștient sau inconștient pe un anumit gând, pe o anumită emoție sau un eveniment anume. Atunci când ani de zile te-ai concentrat foarte tare pe ideea că viața e grea, că TU nu meriți să fii iubit, acum este mesajul să muți punctul de concentrare pe altceva. La început, corpul va avea reacții de genul: „ce iubire de sine visezi, nenică?! nu vezi că viața ta e așa, pe dincolo, nu vezi cum arați, nu veți ce loc de muncă ai și așa mai departe…” Dacă le cunoști înseamnă că deja informația a ajuns acolo unde e nevoie și a început o „luptă” între corpul ce a devenit minte, și nouă idee. Ce e nevoie să faci pentru a nu ajunge să spui…„hmmm, da, ai dreptate, nu merit!” este să continui CONȘTIENT, de această dată, să te concentrezi pe noua ta dorință, noul gând. Cum? Repetă de fiecare dată când apare un gând advers…eu sunt iubire, merit iubire sau orice altceva îți dorești. Nu te speria, faptul că al tău corp are personalitate este datorat faptului că ani de zile l-ai obișnuit într-un anume fel, încât el a ajuns să facă anumite lucruri automat. Iar tu, acum „îți permiți” să faci o schimbare?! El nu e de acord. Însă atunci când te vede foarte hotărât, ușor, ușor te lasă și se adaptează. Ceea ce contează este ca tu să nu renunți. Gândurile adverse sunt firești și pentru mine, mai nou, sunt o formă de a-mi confirma faptul că sunt pe drumul cel bun. Continuă să îți reglezi CONȘTIENT focusul pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce nu.

            Meriți să fii iubit. Meriți totul. Iar atunci când și muncești conștient cu tine (vezi ideea de concentrare), primești foarte multe recompense. La pachet cu iubirea de sine (căci despre asta vorbim) vine și încrederea în sine pentru că ți-ai demonstrat ție că poți gândi superior felului în care te simți. Și atunci, puterea afirmațiilor, puterea focusului a devenit ADEVĂRUL TĂU și nimeni, nimic, nicio altă idee nu te poate determina să nu mai crezi, pentru că ai trăit pe propria ta piele. Vă recomand să experimentați, pentru că face cât 100 de cărți de teorie. Bucurați-vă de răsplată. Apreciați-vă. De fiecare dată când ați reușit să „ignoraţi” sau mai bine zis, să vă ridicați deasupra felului în care simțiți, spuneți-vă BRAVO, FELICITĂRI. Avem nevoie să auzim astfel de lucruri, pentru că cei mai mulți dintre noi nu am auzit atunci când aveam nevoie și am ajuns să nu ne mai bucurăm de reușitele noastre. Mulțumiți-vă, mulțumiți Sinelui Divin pentru orice reușită. Pentru că e a voastră! Și ați muncit pentru ea. Fiți fericiți!!!

            Ori de câte ori vrei ceva, este suficient să CERI și vei primi. Poate fi o informație, un video, orice…răspunsul vine. E important să fim și noi acolo pe atunci. Nu îți fie teamă. Universul este abundență, poți primi tot ce ai nevoie. E nevoie doar să crezi, să vrei și să acționezi.

            Versetul zilei este Matei 5:9 – Fericiţi făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s