Mesaje de la Îngeri pentru 23 noiembrie

Afirmația zilei de miercuri este: „TOT CEEA CE FAC REPREZINTĂ ALEGERI – sunt acum atent la ceea ce spun. Nu pun nimic care nu vreau să devină un fapt real pentru mine.” Invitație deci la responsabilitate pentru 23 noiembrie. E bine să știm că nimic nu rămâne necuantificat și că tot ceea ce emitem se întoarce la noi, mai devreme sau mai târziu. Este foarte valabil și: „ce ție nu îți place, altuia nu-i face.”

            Vorbind despre alții, un mesaj pentru 23 noiembrie este să avem compasiune pentru toți cei cu care intră în contact. Să renunțăm la a judeca motivele pentru care cineva a ales într-un anume fel în viața lui. Fiecare om are în spatele unei alegeri propriul raționament, iar dacă el a ales într-un anume fel, noi nu putem decât să fim de acord cu el. NU are sens să intrăm peste liberul lui arbitru. Nu o dată, cred că și vouă vi s-a întâmplat ca dorind să ajutați pe cineva care din punctul vostru de vedere a luat o decizie greșită, să fiți puși la zid.

            Fiecare om e nevoit să își asume răspunderea pentru deciziile pe care le ia, chiar dacă este influențat, manipulat de către altcineva. NU mai sunt un salvator și nici nu mai iau în spate răspunderea altora. Totuși, ce putem face? Să le oferim suportul nostru emoțional, sprijin și încredere. Mai pe scurt, să avem încredere că dacă experimentează ceva acum, e pentru că momentul să o facă și, într-o formă sau alta, tot ei o vor scoate la capăt. Nu are sens să ne implicăm direct, dacă ajutorul nu ne este cerut, și chiar și dacă ne este cerut, dacă nu ne stă în putere, e mai bine să îndrumăm către altcineva, nu să ne sacrificăm. Într-un final, vom primi un MULȚUMESC, iar acea persoană își va dovedi ei că POATE.

            Lăsați lucrurile să curgă de la Sine, fiți prezenți în viața voastră și luați toate deciziile pentru voi: vreau eu cu adevărat să fac, spun, iau asta? O fac pentru mine sau pentru altcineva? Astfel evitați suferința. Fiind în contact cu Sinele vostru Divin, aveți „garanția” dacă pot spune așa, că sunteți întotdeauna la timpul și locul potrivit.

            Dacă vrei un exemplu de lucru care curge de la Sine, e suficient să privești natura. Chiar așa, ieși pe afară, bucură-te de ultimele zile de toamnă, e călduţ, e frumos și merită. Te ajută să-ți limpezești mintea și sufletul. Viața te iubește!

            Versetul zilei este Matei 6:23 – „Că după toate acestea se străduiesc neamurile; ştie doar Tatăl vostru Cel ceresc că aveţi nevoie de ele.” Vă recomand să citiți și mai departe pentru a înțelege contextul.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s