Mesaje de la Ingeri pentru 21 – 27 NOIEMBRIE

Despre combaterea stresului, despre iubire și despre încrederea în a face lucruri noi. Toate acestea și multe altele în Mesajele de la Îngeri pentru săptămâna 21-27 noiembrie. Cu drag pentru voi!

 

Advertisements

2 thoughts on “Mesaje de la Ingeri pentru 21 – 27 NOIEMBRIE

  1. AU FOST MESAJE INTRADEVAR MINUNATE!SI DA!AVEM UN INFINITDE LUCRURI DE CAND NE-AM NASCUT CA SA-I FIM RECUNOSCATORI LUI DUMNEZEU,SI DA!SUNT MANDRA DE REALIZARILE VIETII MELE!SI DA IMI PLACE APARTAMENTUL RENOVAT PE JUMATATE!DAR,ACEASTA JUMATATE E SUPERBA!SI NU AM DE CE SA MA SIMT ALTFEL DECAT CA UN FLUTURE CE ZOABRA LIBER PRIN AER!MULTUMESC SU-TI SUNT RECUNOSCATOARE RAZVAN PENTRU MINUNATELE VESTI ADUSE DE LA DUMNEZEU DE LA INGERI SI DE LA SFANTUL ANTON DE PADOVA.MULTUMESC!MULTUMESC!MULTUMESC!SI DA!VIATA MA IUBESTE,VIATA TE IUBESTE,SI VIATA NE IUBESTE PE NOI TOTI!DOAMNE AJUTA-NE LA TOTI!

    Like

  2. draga Razvan,personal simt sa-ti multumesc pentru toata straduinta ta de a ne fi alaturi prin gandurile ,sfaturile si mesajele tale ;astazi insa m-a surprins afirmatia ta legata de Isus si anume “daca Dumnezeu si-a trimis Unicul Fiu “…pentru un cautator spiritual autentic asa cum simt ca esti ,o astfel de afirmatie este cel putin anacronica;te rog sa ma ierti in cazul in care nu am prins sensul exact al spuselor tale;ganduri bune,Mihaela

    Like

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s