Regăsirea puterii interioare – Niculina Gheorghiță

Atunci când am descoperit-o pe Niculina eram într-un moment al vieții în care aveam cam tot ce îmi doream, însă cu toate acestea nu eram deloc fericit, nu eram mulțumit. Am urmărit o emisiune în care totul era foarte științific, iar la acel moment – eu fiind foarte mentalist – m-a ajutat enorm să cred în informațiile pe care le primeam. Niciodată nu am fost până acum doi ani adeptul dezvoltării personale, mi se părea mult prea pompos, mult prea fals. Însă vorbeam eu, cel care era total nefericit. De aceea am și învățat că drumul pe care mergi, indiferent care este el, are în centru fericirea. Dacă ești fericit pe drumul tău, e drumul bun. Eu nu eram.

Am citit atunci, iar acum am recitit cartea Regăsirea puterii interioare scrisă de Niculina Gheorghiță. Nu îmi plăcea să citesc și de aceea am fost reticent. Surpriza e că și atunci, însă și acum am citit cartea într-o zi. Am înțeles totul și parcă mi se aprindeau lumini după lumini în creier, ca într-un brad de Crăciun. Începusem deja procesul de schimbare.

01Cartea Regăsirea puterii interioare este scrisă în 9 pași care odată parcurși te ajută să înțelegi că POȚI multe lucruri, că în interiorul tău se află toată resursa de care ai atât de multă nevoie. Și totul pleacă de la modul în care gândești. Este o carte practică, are toate detaliile teoretice de care ai nevoie, însă oferă și exerciții practice pe care le poți face pentru a schimba ceva în viața ta.

Dacă sunt convins de ceva în lumea asta, dincolo de faptul că putem trăi minunat, este că Niculina Gheorghiță și învățăturile ei SCHIMBĂ DESTINE. Eu sunt dovada vie a faptului că se poate. Și am văzut zeci de oameni care s-au schimbat, care au înviat odată citită această carte. Am decis să reiau toate cărțile și să le citesc, iar mai apoi să le prezint în fața voastră.

Din această carte am învățat tot ce sunt. Nu știu ce este mai important: faptul că sindromul salvatorului este cel care ne ține departe de Divinul din noi, că nu avem de ce să ne simțim vinovați pentru nimic – deși totuși e indicat să fim responsabili pentru acțiunile noastre.

Consider că e o comoară și nu o spun nici ca să dau bine, nici să impresionez. O spun pentru că în viața mea a produs schimbările de care aveam nevoie și care astăzi mă fac să afirm: SUNT FERICIT. Este procesul acesta unul pe termen scurt? Cred că dezvoltarea personală se începe ACUM, în acest moment și durează TOATĂ VIAȚA. NU te mai poți întoarce, însă mai degrabă NU MAI VREI SĂ TE ÎNTORCI din drumul tău.

02

Cartea Regăsirea puterii interioare m-a învățat să îmi creez ziua, să îmi încep ziua cu Divinul din mine. Cartea Regăsirea puterii interioare m-a învățat ce înseamnă și cum se poate trăi în PREZENT. Călătoriile noastre în trecut ne secătuiesc de putere.

Niculina Gheorghiță este omul-etalon pentru mine. Am privit-o la Braşov Tv la emisiunea Brașovul Acum discutând despre adolescență și am văzut în ochii ei, în zâmbetul ei BUCURIA ÎMPLINIRII. Când vezi că se poate, CUM SĂ NU VREI ȘI TU? Cum să nu prinzi curaj și încredere că SE POATE. Că meriți și tu să trăiești ușor, frumos și bine.

În cazul acestei cărți, ca în cazul tuturor scrise de Niculina, despre care voi vorbi pe rând săptămânile viitoare, practica face diferența. Dacă vrei ca ceva în viața ta să se schimbe, este nevoie să faci ceva. Sunt prezentate numeroase afirmații pe care le poți folosi. Găsești explicații științifice pentru orice întrebare poți avea.

Cel mai greu pentru mine a fost să accept că DUMNEZEU E ȘI ÎN MINE. Când am aflat această informație am rămas șocat. Am fost educat să cred că Dumnezeu e doar în cer. Am fost șocat, repet. Asta nu m-a oprit. Era ceva nou pentru mine și am simțit cum în creier se desface o rețea neuronală. Pentru că îmi era atât de greu să accept, am luat o foaie de hârtie mică și am scris: O BUCĂȚICĂ DIN DUMNEZEU E ȘI ÎN MINE. Am ținut acea foaie aproape un an în fața mea. După primele trei zile am acceptat ideea, însă am vrut mereu să îmi amintesc acest lucru.

Am aflat care sunt cauzele depresiei și mai ales cum poate fi ea tratată, iar în acest mod, am ajutat la rândul meu zeci de persoane care acum nu mai suferă de depresie. Mă simt împlinit. Una din afirmațiile mele preferate este: EU SUNT DINTOTDEAUNA BOGĂȚIE FABULOASĂ. Bineînțeles, bogăția nu este doar materială. Primul lucru pe care l-am făcut atunci când am început să scriu această afirmație a fost să investesc bani în a cumpăra toate cărțile. Din exterior, poate părea drept o sărăcie, am dat, nu am luat. Însă acum, când mă uit înapoi, cartea REGĂSIREA PUTERII INTERIOARE – și toată colecția în sine A FOST CEA MAI BUNĂ INVESTIȚIE PE CARE AM PUTUT SĂ O FAC ÎN VIAȚA MEA.

Mulțumesc, dragă Niculina pentru ceea ce ești. Îmi doresc ca toți să ajungă să citească aceste cărți 13521862_1190256840999267_1074396578440519767_nmagnifice, pentru că este un punct de pornire în a-ți schimba RADICAL viața. SE POATE! Contează doar să vrei și să fii dispus să te disciplinezi.

Cartea Niculinei este foarte ușor de lecturat pentru că e scrisă din experiență și este practic tradusă pentru fiecare dintre noi. Și tare bine mi-a prins asta.

Cartea poate fi achiziționată de la Adevăr Divin, alături de celelalte nouă cărți fie fiecare în parte, fie ediția PRINCEPS . Link-ul de unde puteți comanda este acesta http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=5205 Dacă doriți să faceți comenzi din afara țării puteți trimite un email la adevardivin@gmail.com și veți primi toate detaliile.

2 thoughts on “Regăsirea puterii interioare – Niculina Gheorghiță

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s