Mesaje de la Sinele Divin – 15 noiembrie

Dragi prieteni, am întrebat și mi s-a răspuns referitor la modul la care este cel mai bine pentru mine să prezint aceste mesaje. În ultima perioadă, mi-am pus multe întrebări, am cercetat, am observat și am ajuns la o soluție. Începând de astăzi, vă voi prezenta mesaje venite din partea Sinelui meu Divin, iar intenția setată de mine pentru aceste mesaje este ca oricine are nevoie de ele, să le primească, fie ca răspuns pentru propriile întrebări, fie ca temă de meditație pentru o nouă zi. Las Legea Atracției Universale să lucreze și sunt convins că toți cei care au ceva de primit din aceste mesaje, vor primi întru bucurie și împlinire. Această este o linie de destin, voi alegeți dacă doriți să vă manifestați pe ea sau nu. Așa să fie!

            Vă invit să ne conectăm fiecare la Sinele nostru Divin acolo unde există totul, unde se află toate răspunsurile pe care noi le căutăm sau de ce nu, noi experiențe prin care să ne dezvoltăm și să creștem.  Afirmațiile prin care mă conectez sunt următoarele: EU SUNT DINTOTDEAUNA CONECTAT LA SINELE MEU DIVIN și EU SUNT DINTOTDEAUNA GHIDAT DE SINELE MEU DIVIN.

            Afirmația zilei este: „TOATE RELAȚIILE MELE SUNT ÎNCONJURATE DE UN CERC DE IUBIRE – Toți suntem elevi și profesori. Mă întreb adesea: „ce am venit să învăț aici și ce am venit să îi învăț pe ceilalți?” Câți oare își pun astfel de întrebări? Îmi doresc să cred că din ce în ce mai multe persoane fac asta, pentru că într-adevăr, de la fiecare om care ajunge în realitatea noastră avem ceva de învățat și reciproca este adevărată.

            Cum nimic nu este întâmplător, am ales să pornesc această campanie de promovare a interiorului, a atenției înspre interior, chiar astăzi când mesajul principal este: fii în contact cu Sinele tău Superior și fii atent la propriul tău corp, la propriile reacții. Practic la CINE EȘTI. Și dacă aplici și afirmația de mai sus (iată cât de frumos lucrează Legea Atracției) ajungi să te întrebi de ce ai venit aici, care e scopul tău. Eu știu că am venit împreună cu voi pentru a scoate la lumină măreţia din interior – să facem cunoscut necunoscutul. Cum mai bine decât a fi în contact în permanență cu noi putem face asta? Minunat, nu-i așa?

            Atunci când ești în contact cu tine, cu Sinele tău Divin ești în contact cu Dumnezeu, cu tot ce este în jurul tău. Ajungi să trăiești experiențe minunate, care din exterior pot părea miracole, însă pentru tine sunt pur și simplu lucruri firești. Nimic nu rămâne nerăsplătit. Universul este în echilibru, iar ceea ce oferi, primești mai devreme sau mai târziu. Indiferent că e ceva ce tu percepi a fi negativ său pozitiv.

            Tocmai de aceea, te invit să fii prezent și RESPONSABIL cu viața ta, cu gândurile și mai mult cu vorbele pe care le spui, pentru că ele devin realitate. Dacă oferi, învață să primești. Este bineînțeles un mesaj pentru mine, însă dacă ai ajuns să citești asta întreabă-te: ȘTIU EU SĂ PRIMESC sau pur şi simplu doar ofer la nesfârșit, iar eu mă pun pe locul 2, 3 etc?

            Nimic nu este întâmplător. Fii conectat și vei știi dintotdeauna cât să oferi, cui și mai ales cum să o faci. În 15 noiembrie să fim noi, să avem grijă de noi (ca în orice altă zi, însă dacă până acum nu ai făcut asta, fă-o de acum). Cheamă-te în ajutor. Nu mai aștepta din afară să vină cineva care să te salveze, care să te ajute.          

            Versetul zilei este tot despre conectare și responsabilitate, iar asta mă încântă. Matei 26:41 – „Privegheaţi şi vă rugaţi, ca să nu intraţi în ispită. Căci duhul este osârduitor, dar trupul este neputincios.”

Advertisements

3 thoughts on “Mesaje de la Sinele Divin – 15 noiembrie

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s