Mesaje de la Îngeri pentru 12 noiembrie

Afirmația zilei de sâmbătă este: „IERT TOATE EXPERIENȚELE DIN TRECUT – Nu trebuie să știu cum să iert. Tot ce am de făcut e să fiu dispus să iert. Universul va avea grijă de felul în care iert.” O formulă magică pe care o puteți folosi și care va da cu siguranță roade este: IARTĂ-MĂ (pentru tot ce ți-am greșit) TE IERT (pentru tot ce mi-ai greșit) TE IUBESC (iubesc, văd și accept Dumnezeul din tine) MULȚUMESC (pentru toate experiențele pe care le-am trăit alături de tine). Repetați acest exercițiu zilnic, înainte de a adormi sau înainte să vă începeți ziua, pentru trei, șapte sau 21 de zile (în funcție de cât de mare este durerea) și cu siguranță veți avea rezultate deosebite. La final puteți adăuga, atunci când ați simțit că ați iertat: mă dezleg și te dezleg pentru a evolua și a trăi o viață minunată.

            Este important să iertăm, fără iertare rămânem în trecut, iar acel moment cu siguranță nu ne poate aduce fericire sau sănătate pe termen lung. Oamenii vin și pleacă pe măsură ce noi înțelegem lecțiile pe care ei ni le „predau”, evoluăm împreună. Asta nu înseamnă că dacă un om a plecat de lângă noi viața s-a terminat. Este nevoie să iertăm și ca formă de recunoștință: am înțeles mesajul, am învățat lecția pe care persoana a adus-o în viața mea și acum sunt pregătit să merg mai departe. De cele mai multe ori, dacă nu întotdeauna o lecție neînvățată revine de atâtea ori până va fi. Suferința e pe măsură.

Ziua de 11 noiembrie era despre gânduri și de cât de importante și puternice sunt ele. Astăzi, primim îndemnul de a ne schimba direcția. Dacă am văzut că undeva nu ne este bine, că muncim în zadar, că batem în pereți care nu se mai transformă în uși, poate e momentul să plecăm. Nu întâmplător, afirmația este în legătură cu iertarea. Atunci când ajungi să ierți, experiența s-a terminat și tu poți merge mai departe. Altfel, ești în continuare legat și vei atrage situații identice, tocmai pentru a învăța lecția.

Nu este rușinos să pleci. Uneori poate fi cea mai bună soluție. Însă e nevoie să pleci cu sufletul curat. Pentru asta, fă o introspecție. Pune lucrurile în balanță și vezi, ce ai învățat, ce ai înțeles. E un proces foarte important pentru că te ajută să te ridici deasupra impulsului de moment. Foarte multe cliente trec prin astfel de situații în aceste zile și îmi doresc să înțeleagă că progresul are la bază iertarea trecutului.

Dacă nu te mai simți bine acolo unde ești, dacă simți că îți faci rău, că te învârți în cerc reconsideră totul. Energia lui 11 noiembrie vorbea despre o manifestare rapidă a gândurilor. Energiile nu încep la ora 00:01 și se termină la 23:59,ci sunt într-o continuă fluctuație. Astfel că încă te mai poți folosi de ideea materializării. Setează intenția: exact ca afirmația VREAU SĂ IERT. Și apoi vei găsi peste tot toate resursele de care ai nevoie pentru a face acest lucru, fără tăgadă.

Privește mediul în care ești. Casa ta, biroul tău, camera ta este o reflecție a ceea ce e în interiorul tău. Dacă vrei poți face curat, poți muta lucrurile. Stimulează-te. Schimbă ceva pentru a avea noi perspective. Se poate, dacă vrei.

Versetul zilei este Matei 17:20 – Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s