Mesaje de la Arhangheli pentru 11 noiembrie

11.11, frumoasă secvență numerică. 11 în numerele angelice au următoarea semnificație: „Rămâi încrezător! Gândurile tale se materializează rapid, aşa că vrei să te asiguri de rezultatele pozitive, concentrându-te doar asupra binelui din tine, din ceilalţi şi din această situaţie.”

            Așadar, în această zi, mare atenție la tot ce vă doriți. Energia este foarte puternică, deci fiți practici, acordați atenție gândurilor voastre, mai ales celor care aduc imediat o emoție. Cu cât gândurile sunt mai constructive, cu atât rezultatele vor fi mai îmbucurătoare.

Arhanghelul Chamuel ne invită să ne destindem puțin. Suntem mult prea incisivi, prea în centrul emoțiilor și din această cauză nu vedem tabloul complet al evenimentelor sau al vieții noastre. Haideți să facem un pas înapoi. Respirați profund, intrați în poziția de observator prin întrebările: ce simt și ce gândesc eu acum? Este o propunere spre a aborda situațiile la care se pare că nu găsim o rezolvare, dintr-o altă perspectivă.

În loc de încrâncenare, de așteptare, de emoții negativă, să o luăm puțin mai ușor, pas cu pas. Rezultatele vin atunci când ne și implicăm conștient nu doar inconștient în a le obține. Nu este cred cea mai bună perioadă pentru a lua o decizie, mai ales dacă nu suntem convinși, nu suntem în prezent și conectați la Sinele nostru Divin. Poate puțină meditație, așteptare nu strică. Cântăriți bine lucrurile.

    Regăsiți-vă pacea, vine din partea Arhanghelului Haniel. Nu acționați impulsiv, din nou emoțiile sunt cele care ajung să vă orbească. Dacă e nevoie, odihniți-vă mai mult. Orice pentru a ieși din această stare.

Afirmația zilei este: „EXPRIM NESTINGHERIT CINE SUNT EU – Este dreptul meu din naștere să mă exprim în maniere care îmi aduc împlinire.” Cam aici duc și mesajele zilei. Nu există o singură modalitate de a rezolva o situație. Fiecare e unic și poate să găsească modul lui propriu de a se ajuta. E nevoie de prezență activă în viața noastră. Fără această prezență suntem ca o frunză pe apă, purtată oriunde de curent.

Voi știți cel mai bine ce vi se potrivește. Nu lăsați pe altcineva să decidă pentru voi niciodată. Mai există soluții, diferite de cele la care vă gândiți acum. Întoarceți măcar puțin situația altfel, priviți-o din altă perspectivă și veți vedea la ce mă refer.

Versetul zilei este Ioan 14:12 – „Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.” TOT DESPRE MANIFESTARE. Magnific! Viața te iubește!

Advertisements

One thought on “Mesaje de la Arhangheli pentru 11 noiembrie

  1. multumesc, prof d-na Iulia Bv

    Pe 10 noiembrie 2016, 17:21, RĂZVAN DANC a scris:

    > astrocercetas posted: “11.11, frumoasă secvență numerică. 11 în numerele > angelică au următoarea semnificație: „Rămâi încrezător! Gândurile tale se > materializează rapid, aşa că vrei să te asiguri de rezultatele pozitive, > concentrându-te doar asupra binelui din tine, din ceilalţi” >

    Like

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s