Mesaje de la Îngeri pentru 4 noiembrie

Afirmația zilei pentru noi este: „SUNT PREGĂTIT SĂ MĂ ELIBEREZ – Îi eliberez pe ceilalți să experimenteze orice are însemnătate pentru ei, iar eu sunt liber să creez ceea ce are însemnătate pentru mine.”

            Interesantă propunerea zilei: eliberarea noastră și a celor din jur. În mod normal, fiecare este liber să experimenteze tot ceea ce își dorește. Noi suntem cei care ne punem opreliști și tot noi punem și celor din jur bariere. Cu cât renunțăm mai repede la ele, cu atât devenim mai fericiți. Să eliminăm dorința de control.

Să ne concentrăm pe noi. Fiecare avem o frumusețe unică și este bine să o punem în valoare. Mai întâi în ochii noștri și mai apoi restul vine de la sine. Renunțați la frică, indiferent care este motivul. Până la urmă: „de ce îți este frică, nu scapi.” Nu are sens să ne temem de nimic, suntem protejați, iar dacă pornim la drum cu iubire, totul este bine.

Este un mesaj destinat special celor care acum traversează o perioadă mai dificilă, care sunt prinși între două extreme, care nu știu ce să aleagă: dați-vă un pas înapoi, priviți lucrurile la rece și totul va fi bine. Aveți gânduri mult prea negativă, sunteți prea temători pentru a putea vedea lucrurile poate chiar așa cum sunt ele cu adevărat. Stresul denaturează.

Versetul zilei este Luca 21:36 – „Privegheaţi dar în toată vremea rugându-vă, ca să vă întăriţi să scăpaţi de toate acestea care au să vină şi să staţi înaintea Fiului Omului.”

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s