3 noiembrie: Mesaje de la Îngeri

Mi-am propus ca în fiecare zi să plasez altfel informațiile pe care le primim ca ghidarea pentru următoarea zi, tocmai datorită faptului că avem nevoie de schimbări în acțiunile noastre pentru a evita monotonia. Nu este un fel de „dezordine”, ci de ceva nou care zilnic să ne ajute să accesăm și să creăm alte rețele neuronale decât de obicei. Militez pentru depășirea monotoniei.

Chiar și mesajul pentru 3 noiembrie ne vorbește despre faptul că avem nevoie de ceva nou și nu are sens să stăm prea mult ancorați în obișnuit. Teama cea mare a noastră este frica de necunoscut, de ieșirea din zona de confort. Însă o maximă spune că viața începe dincolo de această zonă. Așa că, de ce nu? Ce se poate întâmpla? Mai ales atunci când IUBIREA este protecția noastră supremă?

Când iubim necondiționat ceva (poate fi o persoană, un hobby) suntem de neînvins, orice ar putea apărea pe drumul nostru ca urmare a propriilor temeri. Când pleci cu iubirea la purtător, știi clar că vei ajunge acolo unde îți dorești. Dar oare câți o fac? Câte persoane nu merg la muncă ca la închisoare, copii care merg la școală doar să nu fie absenți și exemplele pot continua?!

Aceasta este VIAȚĂ? Cred că nu. Este greu să renunți la ceva, mai ales atunci când crezi că nu ai stabilitate. De aceea mulți rămân la locul de muncă, în relații dureroase. Pentru că au impresia că nu se vor descurca. Însă nici așa nu este bine. Atunci când suntem prea legați de lucruri materiale și facem totul cu tristețe sau poate chiar ură, ajungem să ne îmbolnăvim și atunci ne trezim cu adevărat. De câte ori nu ați auzit: „dacă puteam da timpul înapoi, altfel aș fi procedat.” E tardiv…nici măcar acest regret nu ajută, pentru că atât ați putut face atunci. Însă, haide să nu ajungem acolo.

Dacă nu faci un lucru cu drag, nu îl mai fă deloc. Oricum nu te vei bucura de nicio satisfacție. Să pleci de undeva, având necunoscutul în față, este dificil, e o alegere ce denotă tărie, putere. Însă punând în balanță…Am fost și eu acolo și am ales să plec. Habar nu aveam ce se va întâmpla după, însă iată-mă aici, mult mai bine decât am fost atunci.

Este nevoie să ieșim din CUTIE pentru a putea lua decizii. Sufocați de emoții, e greu spre imposibil și este foarte probabil să luăm decizii din emoție, iar multe le regretăm. 3 noiembrie este o zi de meditație, ideală pentru a inspira adânc și a vă concentra pe voi, pe interior. Mergeți pe afară, mai ales dacă aveți ceva decizii de luat. Nu vă fie teamă de nimic. Nu vă lăsați puterea în mâinile altora, nici viața.

Voi sunteți creatori și aveți obligația (aș spune) să vă conduceți viața. Dacă i-ați lăsat pe alții să aleagă în locul vostru, acum e momentul să faceți o schimbare, mai ales dacă nu sunteți fericiți.

Afirmația zile este: „IUBIREA MEA E NELIMITATĂ – Unul dintre beneficiile faptului că mă iubesc este acela că încep să mă simt bine.”

            Versetul zilei este Matei 26:41 – „Privegheaţi şi vă rugaţi, ca să nu intraţi în ispită. Căci duhul este osârduitor, dar trupul este neputincios.”

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s