CODUL VINDECĂRII – VINDECAREA ÎN 6 MINUTE

Poate suna a promovarea unui medicament miraculos, care are efecte imediate asupra corpului tău. Nu este deloc așa. Nu vorbim despre medicamente, substanțe chimice sau alte remedii pe care le găsim în farmacii. Este vorba despre puterea de AUTOVINDECARE a corpului nostru.

În mesajele săptămânale de la Îngeri, v-am vorbit despre CODUL VINDECĂRII, o metodă de autovindecare care nu durează mai mult de 6 minute. Codul vindecării a fost adus în atenția publicului de către Alexander Loyd – doctor în psihologie și medicină naturistă și Ben Johnson – medic, specialist în osteopatie și medicină naturistă.

cod

Prezentarea a fost primită cu drag de voi, așa că v-am promis că voi scrie și eu o părere despre această carte, pentru a vă ajuta să decideți dacă este ceea ce căutați. Personal, acum 5 ani de zile am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, o boală care „nu poate fi vindecată”, însă care terapeutic (cu medicamente) poate fi ținută sub control.

Pe vremea aceea, habar nu aveam despre cât de puternic pot fi, de miracolul care se numește CORPUL UMAN și CREIERUL. Am luat medicația și bineînțeles că m-am simțit mai bine. Nu vreau să vorbesc aici de Placebo și nici nu vă sfătuiesc să nu vă luați medicamentele, departe de mine acest gând. Vreau să punctez că boala mea avea aceeași cauză care se află a baza TUTUROR BOLILOR.

Din cercetările acestor doctori, plus cercetările științifice recunoscute la nivel mondial există o cauză ce se află la baza tuturor bolilor. Aflasem asta tangențial de la diverși doctori, însă nu am stat să acord atenție. Cert e că această carte m-a ajutat să înțeleg cum se manifestă această cauză și mai ales cum poate fi VINDECATĂ de către MINE.

Cartea este împărțită în două părți: partea teoretică în care este prezentată pe larg cauza, motivele pentru care ea se instalează, cum se resimte în corp, cum ne poate afecta mental, relațional, emoțional și din punct de vedere al sănătății. A doua parte e practică și prezintă CODUL VINDECĂRII ce nu durează mai mult de 6 minute. E o metodă foarte interesantă, iar eu care practic EFT mi s-a părut și logică.

Alexander Loyd
Alexander Loyd

Nu vă țin în suspans, cauza care se află la baza fiecărei boli (la care se adaugă, desigur și multe altele) este STRESUL. Da, în toate formele lui, că pleacă de la o chestiune de moment sau devine unul cronic, stresul este inamicul numărul 1 al corpului nostru.

Acum sute de ani, stresul era util deoarece ajuta la „luptă sau fugi” însă acum, pericolele ce atunci puneau viața în pericol (animale sălbatice de exemplu) s-au transformat în gânduri, emoții, sentimente. Ele ne urmăresc practic întotdeauna.

Ce se întâmplă când suntem în sistemul luptă sau fugi? Multe din activitățile corpului, ca de exemplu digestia sau sistemul imunitar, sunt puse pe pauză pentru ca energia folosită de ele să fie folosită în luptă sau fugă. Dacă e vorba de ceva de moment, nu e problemă. Dar ce ne facem atunci când ani la rând avem zilnic motive de stres, din cauza gândurilor noastre, a problemelor etc? Devine un cerc vicios în care noi doar alergăm și corpul este în dezechilibru.

Avem în carte ȘAPTE SECRETE. Vă spun doar două dintre ele, iar restul vă las să le descoperiți pas cu pas, deoarece această carte este o incursiune în interiorul ființei, pe nivele, pe straturi. Din aproape în aproape.

  1. Problemele sufletești sunt mecanismul de control al vindecării;
  2. Când sufletul și mintea se ceartă, câștigă…descoperiți în capitol.

Personal, și poate e o limitare, nu am încredere decât în informațiile care la bază au o fundație solidă, o cercetare, un studiu. Nu îmi plac poveștile. Îmi doresc să mă vindec zilnic de câte o amintire, un gând. Ce produc aceste amintiri…emoții, iar emoțiile duc la stres.

Ben Johnson
Ben Johnson

Stresul aici (în Codul vindecării) este văzut ca mai mult decât ceea ce noi oamenii știm că e stresul: vine factura, mă enervează un coleg de muncă. Avem nevoie și de teorie pentru a putea pune corect lucrurile în practică. Codul vindecării explică fiziologia stresului.

Trăim pe fugă și asta nu e bine. „Aproape că trebuie să treci printr-un proces ca acela din Codul vindecării pentru a-ți schimba convingerile greșite care te împiedică să ai viața și sănătatea pe care ți le dorești” spune Bruce Lipton – cercetător în domeniul biologiei celulei și autor al cărții Biologia credinței.

            Aici puteți găsi o mulțime de mărturi de la oameni care au aplicat aceste principii și au avut rezultate. Cei care practică sau rezonează cu EFT, vor găsi în Codul vindecării ceva de adăugat la metodă.

Este o carte ce e bine să fie dată mai departe, iar eu vă dăruiesc cu drag aceste informații pentru că la fel ca mine sunt convins că sunt oameni care caută vindecarea. Problema mea avea la cauză și stresul, stresul elevului în așteptarea examenelor, stresul cauzat de trecerea prin adolescență și lista poate continua. Desigur, că la asta (ca și la restul bolilor) se adaugă și stilul de viață haotic, alimentația și așa mai departe. Însă acum cred că stresul este fundația pe care se construiește orice boală. Iar prin Codul vindecării avem puterea de a lovi direct la temelie.

  Codul vindecării nu înlocuiește medicația prescrisă de medic și autorii nu vă recomandă să întrerupeți tratamentul. Nu ține loc de consult de specialitate. Nici nu e nevoie practic să fii bolnav pentru a elimina stresul din fiecare celulă.

Autorul Ben Johnson crede în acest Cod deoarece chiar el s-a tratat de boala Lou Gehring, iar asta l-a motivat să ofere informația și altora. Este singurul medic care a apărut în filmul Secretul. Pe de altă parte, Alexander Loyd a ajuns la Codul vindecării din dorința lui de a-și vindeca soția de depresie (12 ani de depresie, 12 ani în care femeia a citit tot ce înseamnă DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI GÂNDIRE POZITIVĂ, însă era în continuare în depresie.)

   „Am folosit aproape toate tehnologiile moderne, protocoale de tratament, tehnici, sisteme, filozofii şi modalităţi de vindecare atât din medicina alopată, cât şi din cea alternativă, dar, dacă ar fi să aleg doar una, aceasta ar fi lucrarea dr. Loyd. Nu cunosc niciun alt proces care să fie atât de elegant în simplitatea lui, atât de uşor de învăţat, de profund eficient şi, mai ales, etern. Cea mai bună recomandare pe care o pot face este să spun că îl folosesc eu însumi, îl folosesc pentru familia şi pacienţii mei.” Merril Ken Galera, medic, director medical la Galera Center

Vă ofer cu drag această carte și am încredere că odată citită și înțeleasă, veți accepta că sunteți extraordinar de puternici și că în interiorul vostru se află o putere uriașă care vă ajută să vă vindecați. În același timp, există o cauză a tuturor bolilor, poate e chiar cauza în sine o boală – boala secolului și că prin metode ușoare, simple putem aduce vindecare și echilibru în viața noastră.

Cartea a fost publicată la Editura Adevăr Divin, are 295 de pagini ușor de citit iar dacă vrei să o ai la tine acasă foarte repede și la un preț special, redus cu 15% față de prețul de la raft, îți recomand să intri aici pentru a o achiziționa foarte ușor: http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=4543

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s