30 octombrie: Lună Nouă în Scorpion

Atunci când Luna și Soarele își dau întâlnire în același semn zodiacal, are loc fenomenul numit Lună Nouă. Această perioadă este foarte intensă și poate fi interpretată drept un nou început. În seara zilei de 30 octombrie, fix la 20:38 (ora României), Luna și Soarele se întâlnesc în gradul 8 și câteva minute al Scorpionului.

Ascendentul momentului este în Rac – semn de apă, cardinal. Conjuncţiei Lună-Soare i se alătură și Mercur. Scorpionul este destul de testat în ultima vreme, iar nevoia de vindecare, eliberare și detașare va mai continua cel puțin până la ieșirea lui Lilith de aici.

Mercur ajută mult în această perioadă, fiind un bun liant energetic. Este ce a cărui energie ne poate ajuta mai ușor să găsim soluții și răspunsuri la problemele și provocările noastre.

Casa în care are loc fenomenul de Lună Nouă este casa iubirii, a relației cu persoana iubită și cu copiii. Și Mercur în Scorpion viza tot o casă alăturată, cu o energie asemănătoare, semn că acesta este drumul de urmat: vindecare în relații și familii.

Mesajul Lunii Noi ar putea fi: dacă până acum nu ai avut timp, curaj, energie, acum e momentul. Triplă conjuncție Soare – Lună – Mercur formează aspecte cu Nodurile Lunare și cu Neptun.

Cele mai vizate zodii sunt, în special, cele de apă, mult mai sensibile și mai receptive. Racul evocă printre altele trecutul, amintirile lui, iar aspectele cu Nodurile Lunare le putem privi ca: iată ce te ține în loc, iată ce nu te lasă să evoluezi.

M-aș bucura că în următoarea perioadă tot mai multe persoane să aibă curajul și dorința de a sta față în față cu ei, cu trecutul și toate experiențele lor. Scufundarea în suflet este o bună idee. Nu vă hrăniți cu iluzia că va trece sau că timpul le va rezolva pe toate.

Timpul doar trece, iar noi ACUM și AICI putem face ceva pentru a ne fi mai bine. De cele mai multe ori, pentru a face curățenie este nevoie să faci mai multă dezordine. Începe de pe acum să faci ordine în viața ta. Ce-ți lipsește?

Neptun te poate ajuta să cauți adânc, însă multe pot fi și miraje. Aici te ajută Mercur. Vezi, Universul este în armonie. Doar noi încă mai căutăm asta. Partenerul nu TREBUIE să fie așa sau altfel. Fiecare are o altă lecție de învățat în această viață. Noi EVOLUĂM ÎMPREUNĂ, nu unul pentru altul.

Consider că această Lună Nouă este foarte utilă pentru cei care caută vindecarea și care au nevoie de un moment-cheie pentru a face primul pas. Succes!

Mai joi aveți și mesajele de la Îngeri pentru această săptămână, mesaje care oferă și mai multe detalii legate de această perioadă de Lună Nouă în Scorpion.

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s