HOROSCOP 3 AUGUST

Energia zilei de 3 august ne îndrumă să stăm mai mult ancorați în realitate, cu picioarele pe pământ și acolo unde este cazul ferm pe poziții, să nu renunțăm la părerile și opiniile noastre. Haideți să vedem care sunt mesajele de la Îngeri pentru fiecare zodie.

00000000000

BERBECBERBEC: urmează-ți visele, fă ceva (nou) care să fie dincolo de zona ta de confort. Nu aștepta aprobarea nimănui pentru a fi tu însuți. Lasă creativitatea să fie cea care te ghidează. Fii mai optimist, mai creativ și lasă energia să radieze pe chipul tău.

taurTAUR: crede în tine! Este foarte important acest aspect. În jurul tău există mulți oameni care vor să te ajute, însă dacă tu nu ai încredere în propriile decizii, nu vei putea să ai încredere nici în ei. Nu exagera: nici prea mult lucru, nici stat foarte mult acasă. Găsește un echilibru.

gemeniGEMENI: lucrurile arată foarte bine de la un nivel superior. Ești invitat să privești la viitorul tău cu mai multă încredere, speranță și optimism. În este o putere enormă: puterea credinței, care poate muta și munții din loc. Se anunță schimbări benefice care se vor resimți ca eliberatoare de anumite momente provocatoare.

racRAC: acordă atenție la detalii. Acționează cu multă grijă. Nu te grăbi, nu te hazarda. Fii atent pe unde calci și mai ales ce decizii iei. Este o zi prielnică dacă vrei să te relaxezi. Zâmbește mai mult și nu uita să fii copil!

leuLEU: ai foarte multe planuri și idei, iar acest lucru este minunat. Lasă toate gândurile negative sau de neîncredere la o parte. Nu uita să comunici clar și răspicat pentru a putea fi înțeles corect de toți cei din jur.

fecioaraFECIOARĂ: cam multe gânduri, multă anxietate și „nopți” nedormite. Lasă la o parte grijile din viața ta și nu te mai focusa pe scenariul cel mai sumbru. Ai tendința să supranalizezi și într-un final să faci din țânțar-armăsar.

balantaBALANȚĂ: nu intra în conflicte. Acceptă faptul că fiecare are propria lui părere și nu are sens să i-o impui pe a ta. Mergi înainte pe drumul tău și învață de la fiecare câte ceva.

 

scorpionSCORPION: dacă aștepți vești bune (în domeniul financiar), 3 august este o zi norocoasă. Ceea ce poate diferența este dacă ești suficient de pregătit pentru ceea ce îți dorești. Ai nevoie să te remarci ca un lider, așa că ai foarte mare grijă cum te comporți cu cei „inferiori.”

sagetatorSĂGETĂTOR: succesul și reușita în cazul tău poate veni din dedicare și auto-disciplină. Privește foarte obiectiv tot ceea ce faci, ia în calcul și partea pozitivă, dar și cea mai puțin pozitivă.

 

capricornCAPRICORN: dacă îți este dor de copilărie, în 3 august îți este mai mult decât benefic să asculți muzică pentru copii, să te uiți la desene sau să vorbești cu cineva din copilărie. Atenție! nu privi în trecut cu regret, ci mai degrabă încarcă-te cu energia copilului care erai odată.

varsatorVĂRSĂTOR: dacă ai amânat deciziile, 3 august te îndrumă spre a nu mai face asta. Este mult mai bine în cazul tău să privești lucrurile direct în ochi decât să le tot eviți. Recalculează, rearanjează, regândește. Tot tu vei fi cel învingător la final.

pestiPEȘTI: poate este momentul să lași în urmă oamenii care nu te mai respectă, oamenii de care tu nu mai ai nevoie. Nu fi salvatorul nimănui. Este o zi prielnică să te focusezi mai mult pe carieră.

 

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s