HOROSCOP 2 AUGUST 2016

Energia generală a zilei de 2 august ne îndeamnă să ne bucurăm de fiecare moment, să prețuim fiecare clipă și să trăim în prezent, nu ancorați în trecut. Iată mesajele de la Îngeri pentru 2 august pentru fiecare zodie.

coins-1523383_1920

BERBECBERBEC: fiecare experiență aduce anumite lecții. Este important să înțelegi că nimic nu se întâmplă fără un motiv foarte clar pentru tine și evoluția ta. Tristețea va dispărea curând, mai ales dacă nu o lași pe ea să te conducă. Când vei privi retrospectiv, vei fi încântat de cât de multe te-a ajutat situația prin care treci acum.

taurTAUR: oscilezi între a face lucrurile cu pasiune, din instinct sau după un plan bine stabilit. Este o perioadă aglomerată pentru tine, așa că nu ai prea mult timp la dispoziție. Recomandarea este să îți asculți ghidarea interioară, însă fii prezent în fiecare clipă. Zâmbește mai mult celor din jur și lasă totul să vină de la sine.

gemeniGEMENI: ce a fost mai greu a trecut. Acum inspiră și expiră de mai multe ori și vezi cu ce ai rămas în urma a tot ce s-a întâmplat. acum este momentul pentru tine să evoluezi, să crești, să mergi mai departe fără să te mai uiți în urmă. Lasă totul în trecut și fii atent la viața ta de acum. Renunță la dependențe și codependențe.

racRAC: privește în jurul tău și observă câte lucruri minunate se întâmplă. Iată câți oameni vor să te ajute. Câte daruri minunate primești din partea Universului și a Divinității. Ai suficient timp? Îți dorești cu adevărat să vezi ce e în jurul tău? Nu poți primi ajutor dacă nu îl accepți. Urmează-ți vocea interioară și fii deschis să primești răspuns la rugăciunile sau dorințele tale.

leuLEU: este ziua voastră, în care Soarele și Luna își dau întâlnire. Prilej minunat de a vă curăța de tot ce e vechi și nu vă mai e de folos. Aici intră oameni, gânduri și amintiri. Lăsați-le în urmă și creați AICI și ACUM un nou drum. Este în puterea voastră să creați. Creați cu bucurie și întreaga viață vă va fi una a bucuriei.

fecioaraFECIOARĂ: fiți puțini mai relaxați. Parcă ziua vă găsește cam încordați. Puteți primi vești frumoase, îmbucurătoare cu privire la cariera voastră: poate fi vorba de un nou loc de muncă sau o promovare pe care o așteptați de mult. Fiți mai veseli, apreciați tot ce aveți și construiți mai departe.

balantaBALANȚĂ: se anunță o zi minunată, mai ales dacă faceți totul pentru că vă doriți. Pasiunea ta te va conduce exact pe drumul pe care e bine să îl urmezi pentru a găsi scopul vieții. Ai încredere în talentul tău și arată-l lumii dacă este cazul. Nu te ascunde de tine. Învaţă cât mai mult, documentează-te și lasă creativitatea să iasă la suprafață.

scorpionSCORPION: dacă stai prea mult în mijlocul acțiunii, nu vei reuși să iei cele mai bune decizii. Dă-te cu un pas înapoi și privește lucrurile în ansamblu. Dacă poți, ieși în natură, inspiră aer proaspăt și ascultă-ți ghidarea interioară. Te străduiești prea mult și parcă totul e în zadar. Ai nevoie de o scurtă pauză în care să fii tu cu tine și atât.

sagetatorSĂGETĂTOR: pui la cale multe lucruri? Atunci primești vești foarte bune. Tot ceea ce îți dorești să faci în această perioadă va merge foarte bine. Ai susținere din toate părțile, vei primi mai multe informații, ți se vor deschide toate ușile de care ai nevoie. Tot ce e nevoie ca tu să faci este să îți dorești și să știi cu adevărat ce vrei să faci.

capricornCAPRICORN: totul merge mult mai bine. Familia este mai unită, din partea celor mici (frați sau copii) primești doar vești bune. Liniștea este cuvântul  care zugrăvește ziua ta. Cultivă asta în fiecare moment. Distrează-te, petrece timp și mai mult alături de cei dragi. Dacă nu ai atât de mult timp pe cât ai vrea, fă-l ca acel puțin să fie de calitate.

varsatorVĂRSĂTOR: este o zi tare interesantă, iar Luna Nouă din Leu te poate ajuta să creezi lucruri minunate. Dacă vrei o schimbare în viața ta, perioada aceasta e foarte benefică, plină de putere, plină de energie care să te ajute. Lucrurile care păreau a se mișca încet, pornesc cu mai multă forță și vei fi nevoit să iei decizii la foc automat. Fii prezent în viața ta! Fii responsabil!

pestiPEȘTI: este un moment prielnic pentru tine să faci tot ceea ce vrei. Singura condiție este să lași inima să decidă, nu pe cineva din exterior. Poți face mai multe lucruri deodată, însă ai grijă să nu devii prea stresat, prea obosit pentru că atunci nu ai ajutat prea mult, ci din contră, ți-ai făcut cu deserviciu.

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s