MESAJE DE LA ÎNGERI PENTRU 21 IUNIE

Afirmaţia cu care vă invit să ne începem ziua este: „ELIBEREZ TOATE FRICILE ȘI ÎNDOIELILE – Aleg ACUM să mă eliberez de toate îndoielile și fricile distructive. Mă accept și creez pace în mintea și inima mea. Sunt iubit(ă) și în siguranță.” Cât de pozitiv și motivant.

1

Am ales să cer întreaga săptămână mesaje Arhanghelilor, deoarece este o perioadă plină (trecem prin Solstițiu și Lună Plină – axa comunicării) în care emoțiile vor fi la cote maxime. Tocmai din acest motiv cred că avem nevoie de un impuls, un gând bun și util pentru a ne regăsi puterea interioară. Nu uitați, niciun Înger sau Arhanghel nu poate face nimic în viața voastră dacă nu vă doriți asta. Aveți liber arbitru și aceste mesaje sunt menite pentru a vă ajuta să regăsiți puterea, forța ce se află în interiorul vostru. Universul și toate ființele de lumină sunt aici pentru voi. Îndrăzniți.

Primul mesaj vine de la Arhanghelul Sandalphon care ne spune să adunăm în jurul nostru oameni frumoși. Mai întâi conștient, apoi ca urmare a ceea ce conținem. Să nu ne mai fie teamă de oameni, de socializare. Acest mesaj este unul direct pentru cei care au o oarecare reținere în a comunica, a vorbi cu oameni, a ieși în lume. ELIBERAȚI-VĂ de aceste temeri. Fiind o perioadă aglomerată, fiți blânzi cu voi. Nu vă expuneți la ce simțiți că vă face rău, însă nici nu vă închideți într-o carapace prin care nu se poate trece. Dacă sunt frici sau temeri – purificați. Dacă sunt stări – schimbați. Nu uitați: gândul poate fi schimbat.

2

Din partea Arhanghelului Jophiel primim mesajul de a ne curăța spațiul. Acela în care stăm, unde lucrăm. Tot despre eliberare vorbim, nu-i așa? Pentru a trăi în prezent (departe de frică și teamă) este nevoie ca din când în când să mai schimbăm din lucrurile care se află în jurul nostru – să aducem ceva nou în loc. De exemplu: un element nou de decor, o floare VIE, o icoană. Orice te poate ajuta să te simți mai bine, mai voios și să te ajute să fii mai eficient. Pentru că: ce e frumos îi place și lui Dumnezeu.

Ultimul mesaj vine tot din partea Arhanghelului Sandalphon. Ni se spune să primim darurile venite de la Dumnezeu. Să fim deschiși, să ne dorim să primim și să vedem în fiecare situație a vieții partea pozitivă, partea plină. La început poate fi mai greu, însă doar cu voință și răbdare poți ajunge acolo unde îți dorești. Nu îți fie teamă: ELIBEREAZĂ-TE!

În final, înainte de a vă spune că viața vă iubește am decis să cer și un verset din Biblie pentru noi și am primit două: Ioan 10:11: „Eu sunt păstorul cel bun. Păstorul cel bun îşi pune sufletul pentru oile sale.” Al doilea verset: Matei 28:20: „Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.”

VIAȚA TE IUBEȘTE! Așa este și așa să fie. Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

 

Advertisements

2 thoughts on “MESAJE DE LA ÎNGERI PENTRU 21 IUNIE

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s