MESAJE DE LA ÎNGERI PENTRU 17 IUNIE

Vă invit să începem minunata zi de 17 iunie cu următoarea afirmație: ESTE DOAR UN GÂND, IAR GÂNDUL POATE FI SCHIMBAT – Nu sunt limitat(ă) de vechi raționamente. Îmi aleg gândurile cu grijă. Am mereu percepții și perspective noi de a vedea lumea. Sunt pregătit(ă) să mă schimb și să evoluez.”

01

Un mesaj asemănător, dar nu identic am mai avut în această săptămână, semn că ar fi bine să fim și mai concentrați pe această idee a gândului care poate fi schimbat. Atâta vreme cât este un gând „nou”, lucrurile se pot schimba în realitatea noastră mult mai repede. Dacă gândul a devenit o parte a personalității (furie, aroganță, răutate etc.) avem mai mult de lucru. Să insistăm și să nu ne pierdem ÎNCREDEREA că se poate schimba. Schimbarea vieții începe prin schimbarea atitudinii. Este un îndemn frumos și un îndemn care din nou ne solicită atenția și prezența. Mult succes în a vă observa gândurile care vă aduc în stări în care nu vă doriți și în schimbarea lor cu gânduri de frecvență mai înaltă.

În 17 iunie ni se cere să fim foarte practici, eventual chiar să nu stăm prea mult la discuții, ci să acționăm. Ce este de reținut este faptul că este bine să acționăm cu respect și iubire indiferent de ce facem. Cu o vorbă ne putem ridica, cu o vorbă ne putem coborî. Totul este despre cum alegem să trăim. Eu vă recomand să folosiți cuvinte cât mai frumoase: iubire, respect, încredere, fericire, liniște, pace, putere, amabilitate.

Acceptați oamenii care vin în viața voastră, mai ales dacă se oferă să vă ajute cu ceva care vă doriți mult să prindă viață. Așa cum v-am spus și ieri: DUMNEZEU LUCREAZĂ PRIN OAMENI.

Urmați-vă visurile, atunci când vine vorba de carieră. Dacă acum tranzitați o perioadă de schimbare la locul de muncă sau vă doriți să migrați spre un nou sector, gândiți-vă mai întâi dacă este ceea ce vă pasionează, ceea ce iubiți. Nu faceți compromisuri. Se mai simte multă iubire, împlinire și implicare în familie. Așa că dacă simțiți – luați o pauză și bucurați-vă de ei.

În final, înainte de a vă spune că viața vă iubește am decis să cer și un verset din Biblie pentru noi și am primit două: Matei 5:9: „Fericiţi făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.” Al doilea verset: Marcu 4:11: „Şi le-a răspuns: Vouă vă e dat să cunoaşteţi taina împărăţiei lui Dumnezeu, dar pentru cei de afară totul se face în pilde.”

VIAȚA TE IUBEȘTE! Așa este și așa să fie. Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s