MESAJE DE LA ÎNGERI PENTRU 14 IUNIE

Dragi prieteni, vă invit să începem împreună ziua de 14 iunie cu următoarea afirmaţie: „E DOAR UN GÂND, IA ORICE GÂND POATE FI SCHIMBAT. Gândurile pe care aleg să le gândesc și să le cred în clipa de față îmi făuresc viitorul. Aceste gânduri îmi modelează experiențele de mâine, săptămâna viitoare și anul viitor.” Ce frumos este să înțelegi că totul este în puterea ta, nu-i așa? Să nu uităm nicio secundă că gândurile noastre creează realitatea noastră.

0000

Oricât de complicat poate părea ceea ce se petrece în jurul nostru sau chiar în interior, să nu uităm nicio clipă că totul este de fapt o sumă de gânduri, iar ele pot fi schimbate dacă ne dorim asta. Tu vrei să schimbi gândurile de nefericire, boală, sărăcie, neșansă să nenoroc? Vestea bună este că SE POATE. Cea mai „puțin bună” este că ai nevoie de practică pentru a te asigura de rezultate durabile în timp. Totuși, ceea ce îți pot spune este că merită. Să începem chiar acum, înainte de a afla orice mesaj, prin a spune cuvinte cu frecvență înaltă: PACE, IUBIRE, MULȚUMESC, DUMNEZEU, LINIȘTE, NOROC, ABUNDENȚĂ. În loc să repetați aceleași cuvinte sau gânduri vechi și nesănătoase, mai bine puneți ceva conștient, benefic.

Ce mult îmi place când mesajele de la Îngeri rezonează cu afirmațiile pe care le primim. Este modul subtil prin care ni se spune: „ești pe drumul cel bun.” Astăzi, 14 iunie, învățăm să lăsăm în urmă ceea ce este vechi sau învechit, ceea ce nu ne mai ajută sau ne face rău. Să acceptăm experiențele care au fost și să le tratăm cu respect.  Fiecare lacrimă, fiecare suspin a fost parte din lecția pe care am fost nevoiți să o învățăm. Acceptă faptul că tu ai creat această situație. Iar aplicând formula afirmației de mai sus, înlocuiește gândul negativ cu un gând pozitiv, încărcat cu energie vindecătoare, benefică pentru minte, trup și spirit.

Nu îți fie teamă să nu te mai uiți în urmă. Trecutul nu mai are nimic interesant de spus. Dar, așa cum spuneam, respectă-l ca o bucată de istorie a vieții tale. Te așteaptă noi drumuri. Ia în bagaj doar lucruri care să te motive, nicidecum ceva care să te țină pe loc. Este o zi foarte bună pentru vindecarea trecutului. Practic întreaga săptămână ne aduce această energie din urmă și ni se cere să vindecăm și să purificăm. Să lucrăm cu Fecioara Maria și cu formulă magică: „Îmi pare rău, te rog să mă ierți. Te iubesc! Mulțumesc!”

Aveți mai multă grijă de copilul interior. Vorbește cu el, află de ce plânge sau e nefericit. După ce tânjește? Ce poți face ACUM și AICI pentru a-l ajuta? Strânge-l în brațe. Nu uita că nu poți merge mai departe, nu îți poți croi drum până nu te debarasezi complet de trecut. Debarasarea se simte ca o greutate ce îți este luată de pe umeri sau ca sentimentul trăit după ce încetezi să mai târâi piatră de moară după tine. Când renunți la trecut, te deschizi pentru nou și că prin „farmec” tot ce nu se realiza se întâmplă acum. Trăiești în prezent, iar asta e minunat.

În final, înainte de a vă spune că viața vă iubește am decis să cer și un verset din Biblie pentru noi: Matei 6:34: „Nu vă îngrijiţi de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Ajunge zilei răutatea ei.”

VIAȚA TE IUBEȘTE! Așa este și așa să fie. Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s