MESAJELE DE LA ÎNGERI PENTRU 8 IUNIE: NU MAI AMÂNA

Sursa: urwallpapers.com
Sursa: urwallpapers.com

Dragii mei prieteni, miercuri suntem îndemnați să nu mai tot amânăm deciziile. Orice amânare nu face decât să mai adauge o picătură la paharul ce, mai devreme sau mai târziu, va da pe afară.

Este greu să luăm decizii, mai ales atunci când nu avem încredere în noi sau suntem dependenți emoțional de cineva sau ceva. Să știți că nu există întrebări fără răspuns sau problemă fără rezolvări. Ceea ce există cu adevărat este teama de a accepta și a „înfrunta” prezentul, realitatea. Vă întreb: de câte ori nu ați fugit de prezent, în special în viitor (lasă, mâine va fi mai bine, la anul va fi altfel, la viitorul loc de muncă lucrurile se vor schimba)?

De ce să mai tot fugim? STOP! Acum vreau să iau o decizie. Care este, Doamne, răspunsul la situația în care mă aflu ACUM? Asta e o modalitate de a trăi viața. Și a fi mereu în trecut sau viitor e o alegere. Dacă e bună sau rea, decideți voi. Aveți RĂSPUNSUL. E acolo. Îl simțiți chiar dinainte să verbalizați întrebarea. Nu credeți că e cel bun? Mai întrebați o dată. Dacă tot acela își face simtă prezența, acționați. Nu va veni nimeni să facă lucrurile în locul nostru. Așa că, ori ACUM ori MÂINE – tot noi ne vom ocupa de tot. „Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi.” PERFECT adevărat, nu?

Să fie decizii legate de iubire? Cam totul se învârtește în jurul iubirii. În mâncare ingredientul secret este iubirea. La locul de muncă iubirea este cea care face diferența. Nu mai vorbim de relații. Te iubești? Dacă DA, pune iubire în tot ce faci, în toate întrebările. Răspunsurile vor fi imediate. NU te iubești? Atunci începe lucrul cu tine, privește-te, practică recunoștința, vindecă și purifică („Îmi pare rău, te rog să mă ierți. Te iubesc! Mulțumesc!). CREZI că te iubești, dar acționezi tot pe dos? Înseamnă că e doar o iluzie și cu adevărat NU te iubești. Privește totul foarte clar. Să lăsăm dulcegăriile și „speranțele” că mâine, poimâine, la anul va fi mai bine. Poate fi BINE chiar ACUM! Uneori avem nevoie (și o spun din proprie experiență) de cineva care să ne ia puțin de umeri și să ne zguduie. Să ne trezească la realitate atunci când noi suntem prea departe de AICI și ACUM. Nu vă feriți. Vă poate face cel mai mare bine din viața voastră.

Compromisul. Nu sună prea plăcut, dar e un cuvânt din dicționar, așa că să îl folosim. Cuvintele au sensul pe care noi îl dăm, nu doar cel standard. Când vorbesc aici de compromis, mă refer la a risca. Fără risc nu câștigi, nu? Dacă nu mai vrei viața asta, ce ai de făcut? O ACȚIUNE! Ceva, orice ca să schimbi. Amânarea NU e unul dintre acele lucruri benefice. Căci nu rezolvi nimic, ci doar…amâni. Cere ajutor, sfaturi, îndrumare. Profesională în psihologi, terapeuți. Amicală de la prieteni, rude, cunoscuți. Oricine care privește din afară situația. Totul este să fii DESCHIS și să accepți. Toată lumea îți poate da drumul cel „corect”, dar dacă tu nu vrei să îl vezi, accepți? Cine e de vină? Din perspectiva ta – ei, că nu te înțeleg. Dar ei o fac, ba chiar mai mult, empatizează cu tine. Tu alegi să privești lucrurile așa. Și te mai întrebi de ce totul merge pe dos? Fii deschis spre orice. Dar nu lua totul de bun. Trece lucrurile prin filtrul minții și inimii tale și abia apoi ia decizii. Unde îți e echilibrul? Până nu îl recapeți, viața nu o poate lua pe o pantă ascendentă. Dar nu e niciun fel de problemă: ACUM și AICI poți trage aer în piept, îndrepta coloana și începe o nouă viață. Hai! MULT SUCCES.

În final, Îngerii îți mai transmit că dacă ai multiple alegeri asta nu înseamnă că ești un om mai norocos decât cel care merge pe un singur drum. Poate tocmai aceste opțiuni te-au adus aici. Cum și de ce? Foarte simplu – ai devenit nehotărât, critic și așa mai departe. Nu uita că viața te iubește. Iubește-o și tu pe ea prin iubirea de sine! Așa este și așa să fie.

Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!


1

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s