Horoscopul pentru weekend pentru fiecare zodie

a

BERBEC

BERBECPentru weekend, Berbecilor li se recomandă mai multă stabilitate. Nu este deloc o caracteristică a lor, dar trebuie să se oprească puțin din tumultul vieții, să respire și să petreacă timp în compania prietenilor. Lucrurile în viața voastră merg așa cum trebuie. Nu mai faceți căutări și ajustări. În această etapă a vieții voastre, exercițiile de meditație și relaxare vă pot ajuta mult în drumul vostru, deoarece prin intermediul lor vă veți păstra echilibrul și armonia.

TAUR

Îtaurn această perioadă, nativilor din zodia Taur le merg foarte bine lucrurile în domeniul financiar. Aveți bani și bunuri materiale încât îi ajutați și pe cei din jurul vostru. Atenția trebuie să vă fie  îndreptată spre cât de mult merită persoanele care vă solicită ajutorul. Nu aruncați banii în stânga și în dreapta, doar pentru că acum treceți printr-o fază bună. Nu cădeți în extreme: prea generoși încât să deveniți risipitori, nici egoiști și lacomi.

GEMENI

gemeniDragi Gemeni, lucrurile nu sunt atât de rele precum le vedeți. Profitați de acest weekend pentru a vă bucura de compania prietenilor sau a familiei și lăsați problemele puțin la o parte. V-ați implicat prea mult, așa cum vă este firea, și acum nu mai reușiți să scapați de ele. Nu este situația atât de neagră precum se prefigurează. De luni, lucrurile merg mai bine. Faceți ca acest lucru să devină realitate.

RAC

racNu aveți nici acest weekend liniște. Muncă, muncă și iar muncă. Multe ore suplimentare, pentru a fi mai bine. E un lucru bine primit de către cei din jur, dar să nu uitați că și ei au nevoie de atenția voastră. Faptul că vă concentrați pe îndatoririle de la locul de muncă se va dovedi alegerea ideală, deoarece în final, veți fi răsplătit pe măsură. Mai există și cazul în care veți lua problemele de la birou și le veți aduce acasă pentru a le rezolva.

LEU

leuȘi voi sunteți prinși cu niște treburi financiare, dar mai degrabă în calitate de observator. Parcă nu vă stă în fire să stați cu mâna în șold și să îi urmăriți pe ceilalți cum muncesc, dar în acest weekend nu veți mai ține voi frăiele. Chiar și regii au nevoie de un weekend de odihnă, nu? Unii veți primi o veste care vă va mobiliza, vă va scoate din starea de amorțeală în care erați și vă pune la treabă. Spor!

FECIOARĂ

fecioaraCam agitată săptămâna se pare. Sau să fie vorba de niște probleme mai vechi? Cert este că vă îngrijorați și voi mult prea mult și nu e deloc bine. Există cel puțin o soluție pentru fiecare problemă pe care o avem. Vă este recomandat să cereți ajutorul celor în care aveți încredere, deoarece ei vă pot oferi idei noi și proaspete, care aplicate cu rațiunea voastră nativă, pot rezolva orice problemă, oricât de mare ar fi. Nu vă izolați și nu păreți neafectați. Sunteți persoane iubite și asta se va vedea din plin.

BALANȚĂ

balantaDragi nativi Balanță, nu toate lucrurile se fac în singurătate sau pe forțe proprii. Chiar și voi aveți nevoie de două forțe care să echilibreze talerele. Lucrurile pe care vi le propuneți spre rezolvare în această perioadă, ar fi bine să le faceți alături de cei din jur, deoarece veți termina mult mai repede. Singuri, s-ar putea să întârziați  sau  lucrurile chiar să dea greș. Este nevoie de adaptare la punctul de vedere și modul de lucru al celuilalt.

SCORPION

scorpionDe când nu ați mai făcut curat în rândul oamenilor cu care vă înconjurați? Chiar toți vă mai  dau semne de viață ca înainte? Dacă nu, rezervați acest weekend pentru a afla care sunt cei care merită să mai fie în viața voastră și care trebuie să plece, pentru că a decis de ceva vreme ca drumurile voastre să nu se mai intersecteze. Nu vă pierdeți speranța și continuați să credeți că prietenia adevărată există, chiar dacă acum pare că nu este deloc așa.

SĂGETĂTOR

sagetatorMinunat weekend aveți! S-ar putea ca dragostea să vă bată la fereastră și nu ar fi rău să deschideți ușa J Sunteți înzestrați cu mult farmec, iar asta îi atrage pe cei din jur lângă voi ca un magnet. Atenție la toate lucrurile care vă apar în față, deoarece prin intermediul acestora puteți să vă materializați absolut orice dorință. Pentru aceia care aveți deja un cuplu, concentrați-vă atenția și dragostea pe partener și nu veți regreta.

CAPRCIRON

capricornTot în sfera dezvoltării personale vă aflați și în acest weekend. Iar lucrurile stau foarte bine în favoarea voastră. Puteți lupta în continuare pentru ceea ce considerați autentic în viața voastră, dar și în mediul în care trăiți, mai ales cel familial. Pentru aceia dintre voi care caută răspunsuri la tot ce experimentează, vor primi ajutor și din partea celor din exterior. Poate căile pe care mergeți nu sunt cele mai atent studiate. În această perioadă totul trebuie să fie autentic în viața voastră.

VĂRSĂTOR

varsatorPentru voi, cei care în această perioadă faceți schimbări sau începeți să le faceți, viața vă poate da impresia că nu prea este de partea voastră. Veți tinde să deveniți hipersensibili și absolut nimic să nu vă mulțumească. Vă invit să priviți altfel situația, viață nu vă face probleme, ci din contră – vă ajută să le rezolvații prin crearea de situații de criză care au rolul de a vă forța să găsiți soluții singuri și astfel să aflați ce vă neliniștește.

PEȘTI

pestiAveți treabă multă. Veți primi tot felul de vești, din stânga și dreapta, care să vă pună la treabă și să rezolvați niște probleme pe care le tot amânati. În mod normal, a fi om înseamnă a suferi pentru a învăța. În cazul vostru, și a ierta este un test necesar. Trebuie să fiți mai empatici, să înțelegeți durerile celor din jur. Nu este un lucru deloc greu sau imposibil pentru voi, așa că faceți acest lucru și nu veți regreta.

Sper ca aceste scurte gânduri să vă ghideze în acest weekend și să începeți săptămâna cu dreptul. Dacă v-a plăcut articolul, vă invit să vă abonați la newsletter-ul Astrocercetaș și veți primi gratuit săptămânal pe e-mail cele mai recente noutăți.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s