9 IULIE: VEȘTI BUNE

Chiar de la începutul zilei ne bucurăm de o frumoasă conjuncție între Luna și Uranus, ambele aflate în semnul Berbecului. Bineînțeles, ca de fiecare dată, cele mai importante astfel de evenimente au loc în casa carierei și a vieții sociale.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

Primim numai calități deosebite datorită acestei conjuncții, dar trebuie să fim precauți și să le folosim cu măsură, deoarece vorbim despre independență, excentricitate, farmec personal, inventivitate. Este un fenomen care ne vizează pe toți, dar cu precădere pe cei care sunt Berbeci, au ascendentul acolo sau zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) și zodiile cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

Este bine să fim pragmatici și să ne folosim de calitățile insuflate de această conjuncție cu multă atenție, deoarece nu absolut toată lumea este pregătite pentru idei inovative sau prea indrăznețe. Având în vedere faptul că accentul acestei săptămâni cade pe cum să scoatem bani din piatră seacă, nu orice încercare va fi privită cu entuziasm de către cei din jur.

Berbecul este un semn de foc și cardinal, plin de idei, impulsuri și dorințe. Fie că vine vorba despre dorința unei schimbări sau îmbunătățiri, ei au astfel de idei și refuză să se plictisească. Prezența lui Uranus în acest semn aș spune că potențează toate pornirile acestei zodii. În condițiile în care Uranus guvernează un semn de aer (Vărsătorul) și este preocupat de schimbări, inovări revoluționare și tot ce ține de sfera schimbărilor, iar Berbecul este un semn de foc, foc care știm că se întreține doar datorită aerului, nu pot decât să cred că este o combinație foarte fericită pentru fiecare dintre noi în planul luării unor deczii radicale.

Bineînțeles, nu trebuie să ne hazardăm și să supralicităm, deoarece există și reversul medaliei, iar urmările s-ar putea să nu fie chiar pe placul nostru. Ce am putea face totuși? Foarte simplu: pune pe o hârtie lucrurile pe care simțim că ar trebui să fie schimbate, de la cele mai mici la cele mai mari. Mai apoi, subliniați lucrurile pentru care aveți nevoie de foarte mult curaj (loc de muncă nou, casă nouă, partener nou etc.) Restul lucrurilor rămase nesubliniate se pot rezolva foarte ușor (schimbarea look-ului, a garderobei ș.a). Dar pentru acelea subliniate, combinația Uranus – Berbec poate să reprezinte rampa pe care escaladând-o puteți vedea ce se află și dincolo de puterea de cuprindere a privirii. Nu-i așa că lucrurile devin din ce în ce mai ușoare? Ar fi util să menționez că încă mai este format trigonul între beneficii zodiacului (Venus conjunct cu Jupiter) și Uranus. Astfel, câștigurile pot apărea din orice loc. Ora 11 poate fi una dintre cele mai norocoase ore, deoarece se formează trigonul între Lună și Jupiter – optimism, multe șanse care vă pot schimba viața sau cel puțin săptămâna J În linii mari, doar lucruri benefice.

Oricum, orice decizie ați lua, orice lucru ați începe să faceți, nu ar fi rău să vă asumați și anumite riscuri sau responsabilități. Este într-adevăr minunat să putem trăi într-o lume în care alții să răspundă pentru faptele noastre, iar noi doar să ne bucurăm de ceea ce putem face. Din păcate, nu se poate acest lucru, astfel că este necesar să ne asumăm riscul că putem greși și supralicita, așa cum spuneam mai sus. Atenție! Nu spun că s-ar putea întâmpla ceva, dar nu trebuie să ignorăm și această posibilitate.

În jurul orei 23, Luna va intra în semnul Taurului, zodie în care se simte foarte bine – exaltare. În momentul intrării este avantajat sectorul financiar, casă care este guvernată de Taur, așa că vom fi mai sensibil în acest domeniu – câștigurile pot fi mai fluctuante, dar cert este că trag banii la noi. Dar despre acest lucru, mai pe larg, mâine.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s