7 IULIE: „Căutăm norocul, precum bețivii casa”

            Seara de 6 iulie a adus o împlinire a opoziției între Soare și Pluto, cu Soarele în semnul Racului și Pluto în Capricorn. Casele vizate de această opoziție au fost: I (în care se afla Pluto la acel moment) și VII (prezent Soarele).

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

A fost o perioadă în care ne-am comportant mult mai dur ca de obicei, fie cu partenerii, fie cu oamenii cu care am colaborat. Aceste efecte se vor resimți în continuare, mai slab, dar încă vor fi prezente în modul în care vom percepe lumea și relațiile cu cei din jur. Soarele se află încă în conjuncție cu planeta Marte în zodia Racului, de aici si apriga perseverență cu care ne dorim ca lucrurile să fie făcute ca la carte, mai ales după regulile pe care le impunem noi. Este adevărat, Marte nu se simte foarte bine în Rac, caracteristicile zodiei aplanează puțin din puterea planetei, dar tendințe „războinice” tot există.

Ziua de 7 iulie începe cu formarea unui aspect benefic de trigon între Lună și Saturn pe axa IX – V și este un moment favorabil pentru a planifica eventuale călătorii, în speță vacanțe cu persoana iubită, cu familia și copiii. Lucrul cert este acela că lucrurile vor fi aranjate până la cel mai mic detaliu și nu trebuie să vă faceți griji că există posibilitatea să omiteți ceva. Desigur, aspectul poate susține și persoanele care lucrează la fel și fel de proiecte, având o intuiție mult mai puternică decât de obicei, mai multă imaginație, dar nu fantasmagorii, ci lucruri concrete, care se pot și așterne pe hârtie. Încrederea în propriul plan este puternică și se pot pune niște fundații extrem de solide în cursul zilei. Nu este momentul să credem că marțea aduce cele 3 ceasuri rele. 🙂

Vorbeam despre lucruri care pot prinde contur și nu amănunte ireale, atenție la această tendință, deoarece nu va fi străină de noi. Luna realizează o inconjuncție cu Jupiter și Venus care astăzi se concretizează. Putem aluneca foarte ușor înspre iluzii și atunci lucrurile despre care discutam mai sus să nu ne mai împlinească atât de repede sau atât de ușor. Domeniul financiar este cel care poate avea de suferit din cauza acestei tendințe. Așadar ar fi bine să cereți și sfatul celor din jur, care privesc mai obiectiv, deoarece nu sunt implicați emoțional. Părerile lor ar putea face diferența (poate chiar cei care au mai studiat domeniul, măcar tangențial).

Nu zăboviți prea mult timp în căutarea nodului din papură. Orice situație are multe argumente atât pro cât și contra. Nu le putem avea niciodată pe toate și cu fiecare alegere pe care o facem, mai pierdem șansa de a vedea cum este pe un alt drum. Asta înseamnă maturitatea: responsabilitate. Responsabilitatea unei decizii luate, care trebuie purtată cu demnitate, indiferent de ce implică ea. Lecția aceasta a sensibilității, a emoției, a inconstanței și a nodului în papură ne este prezentată în special de careul format între Lună și Mercur.

Luna trece astăzi în semnul Berbecului – un semn de foc, plin de curaj, avânt și dorință de a face lucruri noi. Mercur se află în continuare în Gemeni – zodia de domiciliu a acestei planete, iar inteligența, adaptabilitatea, dar și risipa de energii și emoții sunt la standarde înalte. Semnul Gemenilor nu este unul dintre cele mai stabile din zodiac, fiind mereu în mișcare, dorind să știe cât mai multe din surse diverse. Deci stabilitatea gândurilor, constanța acestora nu este în niciun caz punctul forte al zilei. Totuși, pentru a reuși să facem față acestui fenomen, e nevoie de stăpânire de sine și control asupra situației.

Vreau să cred că până la urmă vom reuși să controlăm aceste porniri. În sprijinul nostru (dar poate fi și un miraj) mai vine și un aspect armonic între Marte din Rac și Neptun retrograd din Pești. Caracteristicile acestui trigon sunt următoarele: popularitate, entuziasm, abilitate executivă. În speță vorbim despre bani, despre multe reușite și succese. Generozitate (s-ar putea să avem de unde), spontaneitate, impulsivitate și  mereu în mișcare (suport pentru aspectul dinamic dintre Mercur și Luna).

Datorită acestui aspect, avem șansa să ne punem pe picioare, pentru că parte din weekend a fost marcată de lipsa banilor și idei de a face bani sau de a-i scoate din piatră seacă și am primit și de această dată confirmări din toate părțile. Este nevoie de mult tact și diplomație, de proiecte concrete și fezabile, dar și relații cât mai armonioase cu cei din subordinea sau echipa noastră.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s