HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 6 – 12 IULIE PENTRU FIECARE ZODIE

Se anunță o săptămână intensă pe absolut toate planurile, așa că fiecare nativ trebuie să acorde un interes deosebit partenerului de viață, gândurilor care îl coordonează, asociaților sau  superiorilor și banilor pe care îi învârte pe degete.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

BERBEC

BERBECBerbecii rezonează această săptămână cu domeniul emoțional, al relației de cuplu și al familiei. Așadar este prielnic pentru voi să petreceți timpul cu persoana iubită, pentru a vă bucura de ce ați construit împreună în ultima vreme. Este o săptămână în care trebuie să acordați interes relației de cuplu și să consolidați ceea ce ați dezvoltat. Este foarte important să acordați un timp din agenda voastră și să-i faceți o bucurie partenerului.

TAUR

taurSăptămâna se concentrează în jurul domeniului profesional, la responsabilitățile zilnice și la viața cotidiană. Este un semnal de alarmă pentru a conștientiza că pot apărea anumite aversiuni la locul de muncă ce pot degenera. Cea mai bună soluție este să lăsați lucrurile să se așeze din toate părțile și abia apoi să reveniți la masa tratativelor.

GEMENI

gemeniSunteți aproape de o schimbare în viața voastră, dar nu aveți suficientă încredere că este drumul cel bun. Aparent, toate ușile vi se închid în nas, iar starea de sănătate joacă feste. Urmați simptomele pentru a descoperi cauza exactă a problemelor și așa veți ajunge și la o rezolvare. Dacă problemele sunt de natură sentimentală, sistemul de valori trebuie regândit din temelii.

RAC

racȘi pentru Raci accentul săptămânii cade pe viața profesională. Spre deosebire de Tauri, pentru care veștile nu erau încântătoare, Racilor li se deschid noi portițe. Acum este momentul pentru a pune în practică ideile pe care până acum le aveau doar în teorie. Nu este convenabil să mai lase timpul să treacă, deoarece orice amânare a începerii proiectului va cauza întârzieri ulterioare și obstacole care vă vor prelungi așteptarea succesului.

LEU

leuLeii vor fi marcați în special de domeniul financiar: bani, patrimoniu, bunuri și orice fel de valoare materială. Este nevoie de luptă în această perioadă pentru a câștiga tot ce vă doriți. Nu lăsați niciun obstacol să vă împiedice să ajungeți la scopul final. Aveți energie, sunteți tenace și responsabili. Este șansa voastră să duceți tot ce vă propuneți în această săptămână la bun sfârșit și să obțineți și recompense. Nu renunțați!

FECIOARĂ

fecioaraTendința de interiorizare nu vă asigură o conexiune cu interiorul. Nu în modul în care o faceți voi în acest moment. Recurgeți mai degrabă la izolare impusă decât la o discuție sinceră cu propriul ego. „A vă înnoi sau a muri” este lucrul la care trebuie să concentrați în această săptămână cu atingere în orice domeniu. Nu lăsați atitudinea să împiedice reînnoirea.

BALANȚĂ

balantaConcentrați-vă în special pe relația de cuplu. Aparențele pot înșela. Este posibil să aveți impresia că totul merge bine în relația cu partenerul, dar la finalul săptămânii să ajungeți să fiți singuri. Vă veți întreba: de ce? Pentru a evita astfel de momente, acordați timp, iubire și înțelegere omului care vă e alături. Nu vă mai comportați superficial și frivol.

SCORPION

scorpionȘi pentru Scorpion domeniul financiar este unul care primește mesaje. Mulți Scorpioni se simt neputincioși nu înțeleg de ce lucrurile nu merg așa cum și-au planificat, chiar dacă ideea lor a fost apreciată de cei din jur. Pentru a primi răspuns la o astfel de neînțelegere este ideal să vă întrebați dacă ați acționat întocmai conform planului și dacă mijloacele prin care ați făcut aceste lucruri sunt cele corecte. Acceptați schimbarea planului dacă nu dă roade. Veți constata că ați făcut alegerea bună.

SĂGETĂTOR

sagetatorTreceți printr-o perioadă incertă. Sensibilitatea este la cote alarmante și aveți impresia că nimeni nu vă iubește. Nu este deloc așa! E posibil ca voi să nu acceptați iubirea celor din jur. Să nu o simțiți deoarece aveți niște așteptări și pretenții prea mari. Nu idealizați oameni sau concepte, deoarece riscul de a fi dezamăgit în această săptămână este foarte mare. Acționați, nu așteptați ca altcineva să preia responsabilitățile voastre.

CAPRICORN

capricornSăptămâna acționează în domeniul mental, al analizei, al ideilor, al gândurilor și al discernământului. Dezamăgirile sunt la tot pasul, deoarece sunteți predispuși să înlocuiți absolut toate sentimentele și emoțiile cu rațiunea. Celor din jur le veți da impresia că v-ați transformat într-o persoană rece și dură. Ideile obiective pot fi luate în calcul, dar o persoană care trăiește în armonie cu propriul corp știe să îmbine instinctul cu rațiunea.

VĂRSĂTOR

varsatorSăptămâna are un puternic accent uranian. Veți tinde să rupeți cam toate normele, să încălcați tot ce nu v-ați permis până acum. Nici nu vreau să mă gândesc ce vor face Vărsătorii care țin diete 🙂 Toate aceste lucruri sunt doar niște urmări ale faptului că în ultima vreme nu prea ați acționat în acord cu gândurile voastre reale și v-ați creat un echilibru interior imaginar. O persoană din exterior poate fi cea care să vă arate cu adevărat cine sunteți. Nu îi purtați pică. V-a făcut un mare bine!

PEȘTI

pestiLa fel precum Capricornii, Pești sunt influențați de domeniul interior, al mentalului. Este necesar să acordați atenție detaliată fiecărui lucru pe care îl faceți, deoarece există riscul de a exista anumite dezamăgiri și rupturi iremediabile. Evitați conflictele cu partenerii de afaceri în special, deoarece acum o simplă discuție în contradictoriu, care până mai ieri era trecută cu vederea, poate duce la o concediere sau o încetare a colaborării.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s