5 IULIE: „IUBIREA DE BANI ESTE RĂDĂCINA TUTUROR RELELOR”

A mai trecut încă o săptămână plină de evenimente și am ajuns în luna iulie, care sper să fie pentru absolut toată lumea benefică și plină de realizări pe absolut toate planurile. Unul dintre principalele evenimente ale lunii este intrarea planetei Mercur în zodia Racului, după ce 2 luni a stat în zodia Gemeni, unde a avut și o perioadă de mers aparent retrograd. Evenimentul are loc în 8 iulie. Până atunci, să aflăm care sunt predispozițiile zilei de 5.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

Primele ore ale dimineții sunt numai bune pentru a rezolva ultimele probleme pe care le amânasem în această săptămână. O schimbare se poate produce, o ruptură ca urmare a conștientizări anumitor probleme privind modul în care am comunicat în ultima perioadă. Este o perioadă foarte scurtă de timp în care se manifestă această dorință de eliberare și o putem cuantifica rapid. Sensibilitatea de care vom da dovadă la primele ore, asociată cu intuiția specifică momentului poate salva situația.

Avem mai multă nevoie ca până acum de dragoste; indiferent că este vorba despre cea pe care o primim de la partenerul de viață, de la copii sau familie – e vital să o primim. În contradicție cu acest lucru, ne putem „bate” joc de atenția și grija pe care o primim, în special aceia care au copii. Se întâmplă rar, dar atunci când se întâmplă este un avertisment că avem nevoie de un răgaz în care să ne putem veni în fire, pentru a evita o  situație tensionată. Această sensibilitate este activată în dimineața zilei de 5 iulie și ar fi  bine să nu stricăm ziua nimănui, nici măcăr nouă. Aspectul pe care Luna îl face cu Mercur poate contribui în două moduri: ne ajută să vedem cât mai clar care sunt problemele concrete cu care ne confruntăm sau ne ajută să evităm o situație tensionată, iar o ieșire cu prietenii este o gură de oxigen numai bună.

Problemele financiare să fie oare cauza neînțelegilor? Cert este că Saturn realizează un aspect dinamic cu Luna în casa II – IV. Aspectul dintre Saturn și Lună indică tensiuni familiale, complexe de inferioritate, stări depresive (!), iar casa a-II-a coordonează veniturile și a-IV-a mediul familial. Acest aspect este parte a unui careu în T cu Saturn focar. Careul în T este și el un aspect dinamic ce ne solicită atenția și ne pune serios la treabă. Ca rezolvare pentru unii va fi găsirea unui nou job, al unui al doilea loc de muncă sau ore suplimentare. Cert este că în acest moment lipsesc resursele financiare, e nevoie de ele și suntem dispuși să muncim cât ne cere careul în T (sic!) pentru a-i avea!

Cu toate acestea, nu vă lăsați influențați de aceste mici neajunsuri, deoarece dacă vă doriți lucrul acesta, situația se poate schimba. În jurul serii, Luna intră în conjuncție cu Neptun (casa II) care se află în mers retrograd și implică hipersenzitivitate. Puteți avea inspirație și să găsiți, ca prin minune, o cale pentru a depăși problemele financiare. Cu toate acestea, Neptun este în mers retrograd, iar Neptun este planeta iluziilor, dar și a deziluziilor. Așa că nu ar fi rău să nu bagați mâna în foc ca ați tras lozul norocos, ci să așteptați noi păreri.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s