4 IULIE: „Nu există armonie fără existenţa contrariilor”

Dacă în 3 iulie vorbeam despre o schimbare radicală ce se poate ivi pentru aceia care consideră că lucruri nu mai merg așa cum își doresc, în special în lumea exterioară, în 4 iulie reflectoarele se mută pe ajustarea interiorului.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

Aici vorbim în special despre o armonie care se cere între ego și emoții. Emoțiile nu sunt create pentru a fi întotdeauna împotriva ego-ului personal. Inima nu este proiectată să lupte contra creierului. Este nevoie de un echilibru în special în modul în care reacționăm la problemele interioare, la apăsările și suferințele pe care, de cele mai multe ori, suntem nevoiți să le ignorăm deoarece timpul aleargă prea repede, iar noi ne grăbim să prindem trenul vieții.

Aspectul de inconjuncție între Lună și Soare se produce pe o axă care și ea anunță că lucrurile nu mai pot continua prea mult în felul în care sunt în prezent. Când a fost ultima oară când ați stat de vorbă cu voi? Relații cu cei din jur avem zilnic, fie că ne dorim sau nu, dar relațiile cu propriul interior sunt opționale și sunt rezervate cu precădere celor care sunt interesați de mai multe lucruri decât bunăstarea materială. Tot această inconjuncție ne pune să redefinim sau să ajustăm modul în care ne exteriorizăm emoțiile.

Soarele se află în Rac, un semn foarte sensibil, preocupat de familie, de cămin de interior și de trecut. Raportând caracteristicile Racului la propria persoană, el vorbește evident despre legăturile pe care le avem cu interiorul nostru. Din locul din care ne extragem puterile pentru a înfrunta o nouă zi. Și Luna în Vărsător ne ajută să facem conexiunea cu sufletul nostru, deoarece în linii mari prezența astrului în acest semn este marcată de interiorizare, de independență, spirit de observație, abilitate de a-i studia pe cei din jur, idei originale, excentrice și de ce nu, dorința ca toată lumea să aibă o parere bună despre noi. Și cum ceea ce este în interior se reflectă în exterior – numai bun moment să „renovăm” ce e pe acolo.

Și prezența lui Mercur prin preajmă cu aspectele pozitive pe care le face cu Uranus și conjuncția Venus – Jupiter este benefică pentru noi, deoarece ne ajută să găsim soluții concrete pentru a rezolva orice situație de criză, fie că este vorba despre propriul nostru trup sau despre situația socială, cu influență pe cea financiară. Ideile cele mai raționale, planurile bine puse la punct/gandite pot avea cele mai bune roade, iar raportul loc de muncă – bani să fie unul foarte productiv. Această influență se poate manifesta în mai multe direcții, dar esențialul este că în această perioadă lucrurile tind să se materializeze și câștigurile (fie bănești, fie sub formă de experiență) să vă satisfacă nevoile și așteptările.

Aspectul format de Mercur, Uranus, Venus și Jupiter poartă numele de bisextil. Această configurație este formată din două sextile și un trigon. În cazul de față, Mercur realizează un aspect de sextil cu Uranus și Venus conjunct cu Jupiter, iar Uranus realizează un trigon cu Venus și Jupiter. Aspectul de bisextil este unul benefic și ajută la punerea în practică a lucrurilor.

Mai pot apărea câteva momente tensionate la locul de muncă din cauza unei femei, în special dacă are legătură cu familia sau la polul opus, din cauza unei probleme cu o femeie din familie, să nu reușim să ne concentrăm așa de bine la birou, iar relațiile cu străinătatea, cu studiul intens și aprofundat vor fi avatajate. În miezul nopții, distracția este la locul ei, pentru aceia care acceptă să participe la petreceri, multă imaginație, mulți prieteni alături, energie puternică și de ce nu succes pentru aceia care își caută jumătatea. Vitalitatea puternică este și ea o caracteristică a serii, în special pentru cei care se luptă cu probleme mai grave de sănătate.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s