HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 29 IUNIE – 5 IULIE PENTRU FIECARE ZODIE

Sper ca mesajul acestui sfârșit/început de săptămână să vă găsească bine și sănătoși pe cei care rezonați cu astrocercetas.wordpress.com. Săptămâna care se încheie a vizat în mare cam toate domeniile de activitate, dar cei de la finalul zodiacului au fost influențați de partea financiară a săptămânii. Săptămâna aceasta se va dovedi una în care fiecare zodie mai trebuie să dea anumite lucrări de control pentru a vedea dacă și-au învățat sau nu lecția.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

BERBEC

ASPECTPot considera această săptămână un răgaz pentru a-și îmbunătăți relațiile cu familia sau doar cu anumiți membrii. Este o perioadă plăcută caracterizată prin armonie, fără evenimente majore care să le disturbe liniștea. Trebuie să învețe să împartă cu cei apropiați, atât timpul liber cât și lucrurile pe care le au sau activitățile pe care le întreprind. Bucurie și veselie – două cuvinte potrivite pentru săptămâna Berbecilor.

TAUR

ASPECTFiind un semn fix, Taurilor le vine întotdeauna greu să facă schimbări în viața lor. Săptămâna trecută tot în jurul relațiilor s-a învârtit și sfatul pe care l-au primit a fost acela de a renunța la încăpățânare. Această perioadă care urmează este de fapt o continuare a săptămânii trecute. Trebuie să învețe să renunțe la vechile obiceiuri și să accepte ideea unui nou ego.

            GEMENI

GEMENIEste vizată partea feminină a fiecărui nativ. Delicatețea și subtilitatea trebuie să le fie prieteni de nădejde tuturor nativilor acestei zodii. Sunt nevoiți să lase puțin garda mai jos și să nu stea pregătiți de atac sau apărare mereu. Sunt înzestrați cu multă energie și vitalitate, iar proiectele noi îi solicită tot mai mult. O perioadă de la foarte bună în sus.

RAC

ASPECTSăptămâna aceasta tot de instabilitate va fi caracterizată în cazul acestor nativi. Trebuie să fie cu ochii în patru în toate domeniile, deoarece surprizele neplăcute pot apărea de unde se așteaptă cel mai puțin. Fie că e vorba de o relație sentimentală sau amicală ce nu îi mai face fericiți, fie că e vorba de bani investiți prost, săptămâna de fața este un semnal de alarmă ce le reamintește Racilor că situația poate să se schimbe în orice secundă.

LEU

ASPECTFluctuațiile în viața sentimentală a Leilor continuă și în această săptămână. Acum două săptămâni lucrurile păreau că intră în normal, ieșeau la cine romantice și își surprindeau partenerii cu momente de neuitat. Aparent, problema nu s-a rezolvat și lucrurile nu evoluează în modul în care aceștia sperau. Se previzionează o criză a relației. Singurul aliat pe care îl pot avea acum este sinceritatea.

FECIOARĂ

ASPECTSunteți siguri că ați rezolvat absolut toate problemele pe care le aveați? Sigur? Sigur? Aș tinde să cred că nu. Dacă este așa și mai aveți probleme nerezolvate, este „ultima” șansă pentru a o face, înainte ca lucrurile să devină mai dure sau mai neplăcute. Treceți problemele prin filtrul rațiunii și gândiți soluții concrete. Amânarea nu este una dintre ele.

BALANȚĂ

ASPECTCât de înșelătoare e viața uneori. Lucrurile păreau să se așeze și să meargă pe drumul cel bun, dar se pare că „graba strică treaba.” În această săptămână trebuie să vă păstrați calmul și să acționați cu grijă și respect pentru absolut toate persoanele din jurul vostru. Nu le cereți imposibilul și nu le impuneți termene-limită absurde. Mai mult de atât, nu proiectați nesiguranța voastră asupra lor.

SCORPION

ASPECTLucrurile frumoase de săptămâna trecută continuă pentru Scorpion. Fie că este vorba de noi relații sau consolidarea celor vechi, Saturn retrograd vă ajută să alegeți ceea ce este corect pentru voi. Putem extinde cercul și ajungem să cunoaștem oameni noi care să ne devină foarte buni prieteni sau să ne apropiem de cei care odată ne erau amici apropiați. Etapă nouă ce trebuie trăită cu veselie și entuziasm.

SĂGETĂTOR

ASPECTSemnul de atenționare care a planat asupra Săgetătorilor săptămâna trecută se menține, din păcate. Domeniul financiar este cel mai păgubos în această perioadă și nu sunt recomandate investițiile. Lucrurile merg „prost” din cauza neîndemânării. Dacă nu vă considerați suficient de pregătiți pentru a investi sau a lua decizii cu privire la bani, cereți ajutor cuiva specializat care privește altfel situația. Este util să începeți să puneți și preț pe oameni. Desigur, nu în lei.

CAPRICORN

ASPECTSăptămâna trecută ați făcut un pas înapoi și ați analizat situația. Ați încetat să vă mai aruncați cu capul înainte? Inteligentă mișcare. Acum lucrurile se îndreaptă spre succes, în special în domeniul financiar. Acordurile între părți sunt cele mai favorizate. Singurul avertisment al perioadei este că nu e util să fiți egoiști și ambițioși, deoarece așa cum spuneam acordurile între părți (deci ambele părți) sunt avantajate.

VĂRSĂTOR

ASPECTDeși mintea noastră ne ajută funcționând rațional și logic, ușurându-ne astfel existența, relațiile și viața profesională, nu trebuie să uităm niciodată de sentimentele și emoțiile noastre, deoarece  acestea ne transformă în persoane mai bune. Ele ne permit să învățăm și deci să evoluăm. Este foarte important să acționăm în acord cu inima.

PEȘTI

ASPECTPeștii iau locul Balanțelor și Capricornilor care au trecut printr-o perioadă extrem de stresantă. Acum este momentul ca lor să le fie testată anduranța. Primul risc la care se expun este acela de a fi înșelați și de a-și înșela partenerul. Aparent, pe toate planurile săptămâna va produce haos, așa că e bine să alegeți cu mare grijă lucrurile pe care le faceți sau locurile în care veți călători pentru a evita problemele. Cea mai bună soluție tind să cred este să renunțe pentru moment la luptă, deoarece din păcate, nu au nicio șansă acum să câștige. Regândiți strategia!


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s