28 IUNIE: SEMNE BUNE WEEKEND-UL ARE

În cursul zilei de 28 iunie începe a se forma o conjuncție între Lună și Saturn, ambele în Scorpion. Așa că riscăm să fim considerați mai „plângăcioși” deoarece vom fi mai mohorâți, în special după ora prânzului, poate chiar lipsiți de umor și parcă nimic nu ne mai face fericiți. Dar, nu ni s-au înecat corăbiile; suntem mai practici și avem o judecată sănătoasă și contur începe să prindă în special în privința a ceea ce suntem și le arătăm celor din jur.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

Mercur, planeta care guvernează comunicarea, gândirea și tot ce intră în această sferă, realizează un aspect de sextil (aspect pozitiv) cu Venus din Leu, planeta care ne ajută să apreciem iubirea și frumosul în starea lor cea mai pură. Venus se află într-o conjuncție strânsă cu Jupiter, planeta expansiunii sau „Marele benefic”. Dacă a venit vorba de benefici, și Venus este considerat un benefic, dar mai mic. Împreună cele două pot aduce câștiguri neașteptate, momente plăcute și de neuitat.

Sextilul dintre Mercur și Venus se caracterizează prin capacități de exprimare, abilitate în comunicare, maniere alese, iar aceste calități nu ne pot aduce decât beneficii, mai ales dacă știm să le îndreptăm înspre domeniul potrivit. Mercur încheie ciclul retrogradării în Gemeni și se anunță o perioadă în care chiar și ultimele lucruri blocate vor ajunge să fie în favoarea noastră. Desigur, lucrurile merg mult mai bine din 12 iunie (când Mercur a ieșit din mersul său aparent retrograd în care a fost din 19 mai), dar parcă sincronizarea nu era cuvântul-cheie al evenimentelor. Cel puțin de acum, poate fi.

Puteți folosi acest weekend să călătoriți cu persoana iubită, să vizitați anumite obiective turistice la care nu ați ajuns până acum. Timpul petrecut alături de aceasta se va dovedi unul extrem de plăcut și revigroant pentru ambii. Dacă trebuie să faceți călătorii de afaceri, lucrurile merg la fel de bine, contractele pot fi semnate cu ușurință, deciziilor luate în această perioadă ajung să dea roade.

Marte din Rac realizează și el un aspect benefic în cursul serii cu Neptun în Pești. Ambele planete sunt în semne de apă, deci discuția se poate rezuma la sensibilitate, afecțiune, atenție. Este adevărat că Marte nu se simte în „apele” lui în Rac, dar parcă nu îi strica o răcorire după perioada în care a fost pe val în Gemeni (sic!). Trigonul format astfel poate aduce popularitate, entuziasm, abilitate executivă. Suntem mai generoși, spontani, ușor impulsivi, aflați mereu într-o continuă mișcare. Astăzi avem un deosebit simț al culorilor, suntem foarte senzitivi (nu degeabă aspectul se manifestă în două semne de apă).

Marte este în continuare în conjuncție cu Soarele, iar Soarele face la rândul lui un aspect de trigon (mai strâns) cu Neptun. Deci cele două planete se susțin unele pe altele pentru a ne ajuta în special să comunicăm cât se poate de eficient. Cu toate acestea, nu trebuie să ignorăm faptul că Neptun se află în mers retrograd și trebuie să acordăm o atenție deosebită atât vorbelor pe care le auzim cât și celor pe care le rostim, pentru a evita să creăm confuzie.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s