27 IUNIE: WEEKEND PLĂCUT

Ne îndreptăm cu pași alerți de împlinirea conjuncției Venus – Jupiter in Leu, dar și al aspectului de trigon între Venus și Uranus care potențează modul în care ne exprimăm părerile și ideile inovative în special la locul de muncă.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

De acolo pot apărea resurse financiare – chiar nesperate. Pe măsura modului în care alegem să ne implicăm, atenției pe care o acordăm detaliilor și originalității, întocmai vom fi remunerați. Unii pot avea o idee strălucită de moment care să fie exact ce trebuie pentru a-și permite un frumos concediu într-o zonă liniștită. Dacă tot este weekend, ne putem lăsa inspirați de activitățile recreative și să îndreptăm energia cu care ne încărcăm sper acest domeniu. Este un aspect armonios, care folosit cu responsabilitate poate aduce recompense.

Tot astăzi este maximul aspectului de trigon format între Soare și Lună. Și acest aspect aduce doar lucruri pozitive, echilibru, armonie cu precădere în viața de familie; acolo unde poate au fost mici probleme acum este cel mai bun moment să se discute și să se găsească o rezolvare a problemelor. La fel de bine se mai poate manifesta și pentru relația cu copiii, cu lucrurile la care reflectăm, pe care le creăm etc.

Întreaga zi este marcată doar de împlinirea unor aspecte pozitive: Lună – Neptun (trigon) – de exemplu, care face referire tot la familie, la mediul în care ne simțim acasă, fericiți și iubiți, iar sensibilitatea de care dăm dovadă nu poate decât să intensifice emoțiile, sentimentele, iar dacă acest lucru este bine controlat poate combate acea tendință spre instabilitate și capriciu. Gândiți-vă mai degrabă la faptul că ați fost așteptat întreagă săptămână și nu are rost să stricați bucuria de a vă avea cineva alături, pentru niște lucruri mici, inutile și care pot fi clarificate începând de luni. Excepție fac discuțiile care au fost amânate pentru weekend.

Dacă am vorbi de maxime, astăzi Nodurile lunare sunt în careu cu orb 0 cu Soarele (grad pe grad, cu maximul în jurul orei 19) care lasă a se înțelege că e nevoie să rezolvăm cam toate problemle pe care nu le-am rezolvat. E nevoie de această clarificare de ceva vreme, astăzi fiind maximul – mai pe scurt punct critic, în care lucrurile nu mai pot merge la fel pe mai departe. Lucrurile au rădăcina în sânul familiei și se reflectă mai ales la locul de muncă. Lucrurile nu mai trebuie abordate cu superficialitate, nu mai trebuie să lăsăm impulsul de moment să ne coordoneze deciziile cu privire la partenerii și nici la parteneriate. Lucrurile trebuie gândite foarte just și echilibrat.

Este nevoie de etalare concretă și corectă atât a avantajelor cât și a dezavantajelor. Lucrurile făcute în grabă și care nu au fost gândite, nu au cum să dea rezultate benefice, decât dacă se aduce în discuție cuvântul „noroc.” Nu îi lăsați pe parteneri (în special de cuplu) pe lângă subiect, deoarece și ei au un rol important în viața voastră. Discutați orice decizie, chiar dacă aparent nu ar mai fi nimic de modificat. Întotdeauna, o a treia persoană care privește lucrurile mult mai obiectiv și mai detașat, poate veni cu niște perspective la care nici să nu vă fi gândit.

WEEKEND PLĂCUT!


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s