ÎNFLUENȚA LUI MARTE ÎN RAC PENTRU FIECARE ZODIE

În 24 iunie, planeta Marte a intrat în zodia Racului și va sta acolo până în luna august. Marte se află în cădere în zodia Racului, o zodie de apă guvernată de Lună care este interesată de cămin ca formă de organizare, dar și ca mediu fizic. Mai este interesată și familie, fiind o zodie a subtilității, o zodie sensibilă cu nativi schimbători, retrași, emotivi, dar care pot comunica și prin gesturi dacă au ceva de transmis. Sunt gospodarii zodiacului, iar verbul caracteristic este „a simți.”

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

BERBEC

Nu trebuie să uităm faptul că Berbecii sunt guvernați de planeta Marte și alături de Rac, Balanță și Capricorn sunt zodii cardinale, asociate cu acțiunea și noile începuturi. Prezența lui Marte în Rac anunță perspective diferite sau chiar noi pentru acești nativi. Nu contează domeniul în care apar, cert este că apar. Un singur lucru nu trebuie să ignore: lucrurile nu vor fi deloc ușoare și au nevoie de multă forță pentru a putea duce la bun sfârșit ceea ce încep acum. Partea bună este că scopul este cel potrivit și aveți capacitatea necesară pentru a-l îndeplini. Atenția mai trebuie concentrată și pe conflictele care pot apărea în această perioadă, iar recomandarea ar fi să le evite pe cât posibil, mai ales în familie.

TAUR

Norocul le surâde acestor nativi, iar schimbările vin din locurile în care se așteaptă mai puțin. Partea care poate fi mai neplăcută este aceea că ei pot fi surprinși de aceste schimbări, deoarece nu le aveau în plan. Trebuie să meargă în continuare pe acest nou drum, deoarece lucrurile se vor finaliza constructiv pentru ei. Aceia care au în plan călătorii, le pot face fără probleme deoarece lucrurile vor merge conform planurile. Nu încercați să coordonați această perioadă împotriva curentului, deoarece până la urmă veți fi luat de el.

GEMENI

Prezența lui Marte în Rac pentru Gemeni poate fi un moment de instabilitate. Este și normal. Au avut o perioadă în care semnul lor a fost „invadat” de fel și fel de aspecte mai mult sau mai puțin benefice, dar totuși au avut  susținerea conjuncției Soare – Marte. Acum trebuie să aibă mare grijă la modul în care anunță schimbările. Ideile avangardiste pe care le au, sunt probabil utile, dar încă mai trebuie verificate și încă este nevoie de timp pentru ca cei din jur să poată să se acomodeze.

RAC

Mergem pe ideea de schimbare și atenție la familie, în special la copii. Ei trebuie ascultați și ajutați pentru a se dezvolta armonios. Stau bine la capitolul memorie și au idei  în permanență noi care îi ajută să se reinventeze și să nu lase  nicio zi să treacă fără un lucru nou, oricât de mic. Capacitatea de a observa obiectiv lumea este o mare calitate și mulțumită ei se pot învăța mlte lucruri fără a fi nevoie să le experimentăm pe noi înșine. În mod normal, a fi om înseamnă a suferi pentru a invăța.

LEU

Mesajul pe care îl primesc acești nativi este unul foarte simplu: „Conectați-vă cu interiorul dumneavoastrp și veți primi un sfat sincer.” Este cel mai bun pentru două lucruri esențiale pentru perioada următoare: conștientizare și acțiune. Cei care au probleme în relația de cuplu, acum trebuie să deschidă foarte bine ochii, înainte ca o ruptură fără cale de întoarcere să se producă. După ce s-a produs această conștientizare (știm că acceptarea faptului că avem o problemă este primul pas spre vindecare) este momentul să treacă la acțiune. Conjuncția Jupiter – Venus vă sprijină, dar nu poate prelua probleme și să le rezolve. Aveți ajutor și idei – trebuie doar să le puneți în practică.

FECIOARĂ

Anumite fantome din trecut încă îi mai bântuie pe acești nativi. Trebuie să înțeleagă că absolut toate problemele își au rezolvarea în interiorul lor și să nu aștepte ca lucrurile să se rezolve de la sine sau de către alte persoane. Dacă au  senzația că vor reveni din nou în locul din care au plecat, dar că de data această nu mai au  putere să mai ia totul de la început, vor trăi una dintre cele mai aspre dezamăgiri. Soluții există și ele pot fi  puse oricând în practică, trebuie doar să le  vedeți mai bine. Prezența Lunii în semnul vostru, poate v-a ajutat în acest proces. Folosiți energia și pe viitor.

BALANȚĂ

„Cu ce mână dai, cu aia primești” – cam așa ar putea fi  portretizată perioada următoare pentru Balanțe. Sunt vizate absolut toate planurile, mai special cel financiar. Dacă vor dărui din suflet, fără să aibă nicio pretenție, vor primi în schimb înzecit. Privind faptul că Racul este o zodie preocupată de cămin și familie, aici pot fi cele mai mari recompense, în funcție  de ceea ce oferă. Mai are sens să amintesc că, iubirea trebuie oferită necondiționat? Mulți știu asta prea bine, dar oare câți reușesc să facă acest lucru?

SCORPION

Schimbare! Inovare! Renaștere! Îmi plac toate aceste cuvinte care pentru Scorpion vor deveni realitate. Semnul lor reprezintă ascendentul momentului în care Marte intră în Rac și are o importanță deosebită în tot acest proces. Perioadă caracterizată de multă inițiativă, scopuri pe care le vor urma fără oboseală, fără a se da înlături de la nimic. Uneori, schimbările din interior sunt impuse și de mediul exterior, iar asta uneori asigură progresul de care avem nevoie fiecare. Nu trebuie să asculte altceva decât instinctul, dar dacă cei din jur îi sprijină, nu ar trebui să refuze.

SĂGETĂTOR

Cuvântul cheie în acest caz este: RĂBDARE. Lucrurile nu se vor transforma de azi pe mâine și nici într-un mod uluitor. În al doilea rând, lucrurile trebuie făcute exclusiv pe cont prorpiu. Nu este o soluție să apelați la sprijinul celor din exterior, deoarece alegerile vă aparțin. Reflectați mai mult asupra proiectelor voastre și nu vă aruncați să le definitivați pe toate odata, deoarece nu veți face altceva decât să ratați adevărata țintă.

CAPRICORN

Intrarea lui Marte în Rac vă oferă multă putere de a nu renunța la luptă. Cei mai mulți dintre cei care s-au confruntat cu fel și fel de probleme credeau că au ajuns la limita puterilor, că nu mai are sens să mai lupte. Ei bine, lucrurile se dovedesc a fi departe de a sta așa. Acum veți cunoaște de ce nu, o altă față a voastră. E vorba de o față extrem de puternică, de războinică. Această persoană cu care veți face cunoștință (voi) vă va surprinde, e adevărat. Cu această ocazie veți înțelege încă odată cât de importantă este familia.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt de o vreme bună incluși în valul de dezvoltare. Totuși, trebuie să învețe să facă față valului care altfel îi va pune la pământ. Este vizat sectorul financiar cu precădere. Pentru a evita colapsul este nevoie de asumarea unor responsabilități de care uneori fugiți. Sunteți pe drumul cel bun doar atunci când ceea ce faceți cu mintea, gândiți și cu inima. E nevoie de convergență a celor două, deoarece nu prea dau rezultate benefice individual. Este un drum spre spiritualitate pe care trebuie să îl parcurgeți, iar când vine vorba de asta, banii nu mai au chiar așa mare valoare.

PEȘTI

Nu vreau să cred că norocul Peștilor este pe sfârșite. E o perioadă „ciudată” aș spune deoarece anumite ziduri de protecție vor fi sparte cu scopul de a vă aduce la realitate. Să fie vorba de ceva cladit pe o bază deloc solidă? Nu anticipa nimeni asta. Unii dintre voi, pentru că sunteți tot semne de apă ca Racul și Scorpionul veți simți nevoia de eliberare cu orice preț, chiar și prin gesturi extreme. Pentru aceia, e momentul să consulte un specialist care să îi asculte și să îi asiste în vindecarea emoțională. Există structuri mentale dobândite de la familia noastră și din experiența personală, care ne vor fi utile pentru un timp. Dar orice schemă mentală trebuie să fie reînnoită permanent, deoarece altfel se transformă în ceva static care ne înconjoară și ne izolează.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

One thought on “ÎNFLUENȚA LUI MARTE ÎN RAC PENTRU FIECARE ZODIE

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s