25 – 26 IUNIE: LUCRURILE MERG PE DRUMUL CEL BUN

În jurul dimineții de 25 iunie are loc împlinirea aspectului de trigon format între Lună și Mercur, așa că este un moment potrivit pentru a ne bucura de toate avantajele unei inteligențe sclipitoare, a unui bun simț care are întotdeauna de câștigat. De asemenea este o perioadă prielnică pentru a semna acte, deoarece ne bucurăm de o gândire sănătoasă și calități deosebite pentru o afacere. Mercurul bine poziționat în Gemeni (domiciliu) ne va ajuta să ducem la bun sfârșit ceea ce începem.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

Mercur încă nu a încheiat ciclul retrogradării în zodia Gemenilor, așa că nu este exclusă ipoteza ca lucrurile să nu iasă din prima așa cum vă doriți sau fără să aveți de așteptat sau muncit în plus pentru definitivare. În fond, este mai satisfăcător să obții ceva după multă muncă, decât în urma a ceva superficial. În același timp, mai puteți rezolva anumite probleme din interiorul căminului. Deja acțiunea lui Marte se simte, dar mai degrabă sextilul Lună – Venus care se formează este cel care ne oferă șansa aceasta. Venus este în continuare în conjuncție cu Jupiter, iar sextilul cu Luna poate readuce armonia acolo unde aparent se pierduse. Nu lăsați timpul să treacă și oricât de „multă dreptate” considerați că aveți, e mai bine să lasați de la voi – de dragul relațiilor bune. Maximul situației tensionate, în care este nevoie de putere pentru a o depăși, de înțelegere și bunăvoință, este ora 14.

Nu vă faceți griji, dacă vă doriți ca lucrurile să fie bine, ele vor fi pe absolut toate planurile. Nu trebuie altceva decât să zâmbiți, să fiți mai binevoitori și să nu purtați lupte cu cei care vă iubesc. În fond, vor pierde ambele „armate.” În principiu, ziua de 25 iunie este o zi a rezolvării problemelor acumulate în ultimele zile, poate chiar a celor din 24. Dacă a existat nemulțumire care s-ar transformat în schimburi acide de replici, ziua vine să restabilească armonia, acolo unde se vrea. Lucrurile nu se vor întâmpla de la sine și nu trebuie să lupte altcineva pentru ameliorarea greșelilor făcute de noi.  Pentru cei care nu își doresc sau nu au nevoie de o conciliere, aspectul acționa prin relații plăcute, momente vesele și energii înalte, prin oameni plini de empatie molipsitoare. Cert este că ziua este una favorabilă, iar zona carierei și cea a căminului ocupă locuri importante. Totul se leagă încă odată de comunicare.

Ziua de 26 poate să înceapă cu o ușoară instabilitate, dar trecătoare. Ea a acționat mai degrabă, până acum, în 26 este maximul de acțiune, dar dispare cu rapiditate. Această instabilitate are legătură în special cu relația dintre noi și parteneri, fie ei de viață sau afaceri. Evenimentul important al zilei este intrarea Lunii în semnul Scorpionului, în jurul orei 21. Ascendentul momentului este în Capricorn. Poziția Lunii în Scorpion nu este una favorabilă, deoarece este în cădere. Dar fiind un semn de apă (Luna guvernează Racul – alt semn de apă) suntem mai aplecați spre intuiție, clarviziune, interes pentru mister și de ce nu, ocultism.

Domeniul stăpânit de Casa X este cel în care intrarea Lunii în Scorpion își manifestă energia. Dacă ar fi să luăm caracteristicile acestui tranzit, combinate cu sectorul stăpânit de Casa X, putem spune că încrederea de sine este la o cotă ridicată, punem pasiune în absolut tot ce facem, dar la polul opus putem deveni egoiști, încăpățânați, cruzi, grosolani etc. Casa X, este care indică viața socială, relația cu părintele de sex opus, cariera. În privința acestei case am citit de curând un lucru foarte interesat care merită menționat: casa X este casa carierei, ce diferă de casa serviciului (casa VI). Din casa VI putem afla modul în care producem bani, iar casa X este mai degrabă o casă din care pot sau nu să rezulte bani, dar aici este „meseria” care ne aduce cea mai mare satisfacție.

Lăsați energia să construiască, lasați-o pe ea să acționeze în sfera socială. Întotdeauna este bine să fii prudent, dar prudența excesivă dăunează. Aveți puterea să spuneți ce gândiți și nu vă ignorați intuiția. Aveți ambiție și putere. Nu e suficient?


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s